iltasyazilim
FD Üye
Damardan jilet sözler
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, meslek işten geçti, dediler
Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur
kolpa olan doslarım bu sözleri yesin gözlerini kacırmadan kullak verip dinlesin
gun batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım
Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Alıkoyma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Zirve Aynasında Bi Bak!!!!!!
SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz
Ses Etmesemde Öfkem Gizli Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Lakin Alıcağın OlsunOda Değmez Sanaa
Bugün senin için bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim!!
Bakımlı sokaklarda sevdama yürürken önümü kesenin kafasını keserim
Yalandi Yalandi HerŞeyİn Senİ Sonzu Eşit AffetmİyeceĞİm
Dünyada herşeyim, ahirette cennetimsin bebeğim
Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik Bize bir adım gelene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Basit mı Bu dünyada Serseri Damgası yemek Basit mı be Güzelim sevilmeden sevmek
Deli Sormuş DeLiye Hiç Sevdiğin Oldumu Diye Deli GüLmüş DeLiye Ben Niye DeLirdim Diye! *
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, meslek işten geçti, dediler
Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur
kolpa olan doslarım bu sözleri yesin gözlerini kacırmadan kullak verip dinlesin
gun batımı ben ayyaşım bir köşe başında kaymışım
Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Alıkoyma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Zirve Aynasında Bi Bak!!!!!!
SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz
Ses Etmesemde Öfkem Gizli Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Lakin Alıcağın OlsunOda Değmez Sanaa
Bugün senin için bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim!!
Bakımlı sokaklarda sevdama yürürken önümü kesenin kafasını keserim
Yalandi Yalandi HerŞeyİn Senİ Sonzu Eşit AffetmİyeceĞİm
Dünyada herşeyim, ahirette cennetimsin bebeğim
Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik Bize bir adım gelene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Basit mı Bu dünyada Serseri Damgası yemek Basit mı be Güzelim sevilmeden sevmek
Deli Sormuş DeLiye Hiç Sevdiğin Oldumu Diye Deli GüLmüş DeLiye Ben Niye DeLirdim Diye! *