Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Damat Bohçası İçindekiler

Damat Bohçası İçindekiler
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gelin adaylarının Annelerini daha çok ilgilendiren bu konu yörelere yaşanılan şehirlerin rf adetlerine tarafından değişebiliyor ben bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Boçası İçersinde neler bulunur Güvey Bohçası İçinde Neler Olmalı

Damat Bohçası içinde bulunması gerekenler
Çamaşırı takımı, Çorap, 3 adet 3 renk iç çamaşırı 3 er tane den 2 bambaşka model, havlu, seccade,pabuç, terlik, ayakkabı ve terlik torbası, nişanda ya da nikahta bir takım elbise ve elbise torbası bohçayla bir misal ekip, tıraş takımı elektrikli, parfümü, deodorantı, kolonyası, yazlık ve kışlık pijama takımı, ropdöşambır yani sabahlığı kışlığı ve yazlığı, süveter veya hırka, kemeri, cüzdanı, anahtarlığı bu liste istege ve ihtiyaca göre değişebilir Evelenecek genç kızlara ve Kızları Evlenecek Annelere basit gelsin *

Similar threads

Güvey Bohçasında Olması Gerekenler Güvey Bohçasında Olması Gerekenler Damat Bohçası İçinde Neler Olmalı Merhaba Sevgili Melek'ler, dün sizlere dantel güvey bohçası modelleri sunmuştuk Fakat bu gün misafirlerimizden biri modeller tamam da ya içinde ne oalcak diye soru sordu bize Ve şüphesiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Damat Bohçasında Olması Gerekenler Neler Damat bohçasında bulunması gerekenleri özet olarak paylaşıyoruz Gelin adaylarının Annelerini daha fazla ilgilendiren bu konu yörelere yaşanılan şehirlerin örf ve adetlerine tarafından değişebiliyor benim bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Boçası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Güvey Nişan Bohçasına Neler Koyulur Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur anında sizlere bildiğim kadarını ekliyorum ast bu yörelere adetlere göre değişebiliyor fakat çoğunlukla damat bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz Damada iç çamaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Güvey Bohçasında Neler Olmalı Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur derhal sizlere bildiğim kadarını ekliyorum bağlı bu yörelere adetlere tarafından değişebiliyor fakat genelde güvey bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz Damada iç çamaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gelin adaylarının Annelerini daha cok ilgilendiren bu konu yorelere yaşanılan şehirlerin rf adetlerine gore değişebiliyor ben bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Bocası İcersinde neler bulunur Damat Bohcası İcinde Neler Olmalı Damat Bohcası icinde bulunması gerekenler Camaşırı takımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt