Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damat Bohçası Nasıl Süslenir

Damat Bohçası Nasıl Süslenir
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Damat Bohçası Nasıl Süslenir Kızlar düğünüm yaza inş lakin bir de şu bohça işleri falan varBiz de damat bohçası yapacakmışız annem pek diyor Peki nasıl süslenecek bu bohça hiç olmazsa biraz bilgim olsun da annem gülmesin banadamatbohcasinasilsuslenir5c59be4799672alt :D Big Grin :D  

Similar threads

damat bohçasını nasıl hazırlayacağız Kısmetse yaza nikah planlıyoruz sözlümle ama damat bohçası olayı var, gelenk işte, uyacaz zorakidamatbohcasininasilhazirlayacagiz5c59c58cd0c5balt :D Big Grin :D Nasıl hazırlanır bu bohça, annemler biliyor yine de fakat ben sizlere de sormak istedim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Güvey Bohçası Nasıl Süslenir Damat bohçası öteki adıyla nişan bohçası; Damada kız tarafı göre hazırlanan bohçadır Bu bohçanın süslü ve abartılı olması da bir pek önemlidir El işçiliği ile süslenmiş bir bohça büyükleimiz açısından tartma taşır ve alkış toplar Damat bohçasının içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Gelenek ve göreneklere en çok bağlı olan ülkemizde her yöreye ilişkin farklı adetler bulunuyor. Gelin bohçası da bunlardan biridir. Gelin bohçası her ne kadar kimi yörelere nazaran farklılık gösterse de evliliğe adım atarken olmazsa olmaz gelenekler ortasında yer alıyor. Evlenecek çiftlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Gelenek ve göreneklere en çok bağlı olan ülkemizde her yöreye ait farklı adetler bulunuyor. Gelin bohçası da bunlardan biridir. Gelin bohçası her ne kadar bazı yörelere göre farklılık gösterse de evliliğe adım atarken olmazsa olmaz gelenekler arasında yer alıyor. Evlenecek çiftlerin heyecanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Gelenek ve göreneklere en çok bağlı olan ülkemizde her yöreye ait farklı adetler bulunuyor. Gelin bohçası da bunlardan biridir. Gelin bohçası her ne kadar bazı yörelere göre farklılık gösterse de evliliğe adım atarken olmazsa olmaz gelenekler arasında yer alıyor. Evlenecek çiftlerin heyecanla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
982,502Mesajlar
30,246Kullanıcılar
kaanqddzSon üye
Üst Alt