Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Damat Bohçasına Neler Konur

Damat Bohçasına Neler Konur
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güvey Nişan Bohçasına Neler Koyulur

Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur anında sizlere bildiğim kadarını ekliyorum ast bu yörelere adetlere göre değişebiliyor fakat çoğunlukla damat bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz
Damada iç çamaşırı takımı, çorap, 3 adet 3 renk iç çamaşırı 3 er tane den 2 öbür model, havlu, seccade, tespihlik, kundura, terlik, kundura ve terlik torbası, nişanda veya nikahta bir takım elbise ve elbise torbası bohçayla bir misal takım, tıraş takımı elektrikli, parfümü, deodorantı, kolonyası, yazlık ve kışlık pijama takımı, ropdöşambır yani sabahlığı kışlığı ve yazlığı, süveter veya hırka, kemeri, cüzdanı, anahtarlığına kadar koyabilirsiniz daha fazlası size kalmış kolay gelsin

*

Similar threads

Güvey Bohçasında Neler Olmalı Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur derhal sizlere bildiğim kadarını ekliyorum bağlı bu yörelere adetlere tarafından değişebiliyor fakat genelde güvey bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz Damada iç çamaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Damat Bohçasında Olması Gerekenler Neler Damat bohçasında bulunması gerekenleri özet olarak paylaşıyoruz Gelin adaylarının Annelerini daha fazla ilgilendiren bu konu yörelere yaşanılan şehirlerin örf ve adetlerine tarafından değişebiliyor benim bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Boçası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Damat Nişan Bohcasına Neler Koyulur Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohcasına neler koyulur hemen sizlere bildiğim kadarını ekliyorum tabi bu yorelere adetlere gore değişebiliyor ama genelde damat bohcasında bulunması gerekenleri şoyle sıralıyabiliriz Damada ic camaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Damat Bohcasında Neler Olmalı Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohcasına neler koyulur hemen sizlere bildiğim kadarını ekliyorum tabi bu yorelere adetlere gore değişebiliyor ama genelde damat bohcasında bulunması gerekenleri şoyle sıralıyabiliriz Damada ic camaşırı takımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Güvey Bohçasında Olması Gerekenler Güvey Bohçasında Olması Gerekenler Damat Bohçası İçinde Neler Olmalı Merhaba Sevgili Melek'ler, dün sizlere dantel güvey bohçası modelleri sunmuştuk Fakat bu gün misafirlerimizden biri modeller tamam da ya içinde ne oalcak diye soru sordu bize Ve şüphesiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt