Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damla Colbay yaşam biçimi ve Hekimoğlu'ndaki karakteri hakkında konuştu

Damla Colbay yaşam biçimi ve Hekimoğlu'ndaki karakteri hakkında konuştu
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
aX9Dk_1616853267_4019.jpg

Ünlü oyuncu Damla Colbay, Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda rol aldığı Hekimoğlu dizisi ve ömür biçimi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Genç ve başarılı oyuncu Damla Colbay, Posta Gazetesi'ne röportaj verdi. Burada, rol aldığı Hekimoğlu dizisi ve oynadığı karakter hakkında bilgi veren Colbay bunun dışında şahsî karakteri hakkında da bilgiler verdi. Önemli bir iş yaptıklarını ve yanılgı hisselerinin olmadığını söyleyen oyuncu, şu tabirleri kullandı:

'İlk 10 kısmı çekerken sorsaydın öteki sebepler söyleyebilirdim. Lakin artık öbür dizilere bakınca farklı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. İster istemez bir kıyaslama yapıyorum. Farklı bir ışığı, konusu var. Çok steril ilerliyoruz. Uzun bakışmalar eklemeden mevzuyu net bir halde işliyoruz. Bu kadar pak anlatabildiğimiz için başarılıyız. İçinde bulunduğum için gurur duyuyorum.

Natürel ki eğlendiğimiz oluyor lakin önemli ve işe odaklı bir setiz genelde. Asla yanılgı yapamayız zira hastalık, tıp konuşuyoruz. Senaristlerimizin yazdıklarının üzerinden tekraren geçiyoruz sahneleri çekmeden evvel. Kakara kikiri yapabilecek bir ortamımız yok.'

Magazinden uzak kalmasına ve sağlıklı yaşama dikkat ettiğini belirten Colbay, 'Sigara kullanmıyorum. Alkolden uzak duruyorum. Günde 3 litre su içiyorum. En büyük faydayı onun sağladığını düşünüyordum. Sihirli iksirim su. Bir de uykumu kesinlikle alırım. Akşam 11-12 üzere yatarım. Ödüm kopar gece 1’e kadar uyanık kalmaktan.

Oyuncular neyin haber yapılıp yapılmayacağının farkında. Bunu bilmezlikten gelmek “Aa haber mi olmuş” demek dürüst değil. Benim utanacağım bir şey yok hayatımda. O şuurda olduğum için sakladığım bir şey yok. Esasen mesken kuşuyum.' açıklamasında bulundu.

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt