iltasyazilim
FD Üye
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :
İskandinav
Türü :
Sıcak Başlangıç
Pişirme Süresi :
6090 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
810
Tarif Malzemeleri
1 adet Tavuk Suyu 1 adet havuç (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 2 adet kereviz sapı (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 1 adet soğan (ortadan ikiye kesilmiş) 10 adet hindiba 15 litre su 3 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı tereyağı 15 su bardağı süt 1 çay bardağı lor peyniri 5 dilim dana bacon (ufak küp doğranmış) 1 çay kaşığı hardal 2 adet yumurta sarısı 15 litre su
Tarifin Hazırlanışı
İlk altı malzemeyi tencerede kaynatın Tencerenin altını kısarak yaklaşık 2 saat kısık ateşte tıngırdatın Unu tereyağıyla kavurun Una yavaşça sütü ilave ederek kıvamlı bir sos elde edin Ardından hardal ve lor peynirini ilave edin Karışımı tahta bir kaşıkla bastırarak süzgeçten geçirin Yumurta sarılarını ve bacon’ı sosla karıştırın Hindibaları fırın kabına alın ve üzerine sosu gezdirerek 180 derecede 15 dakika pişirin
Afiyet olsun
Mutfağı :
İskandinav
Türü :
Sıcak Başlangıç
Pişirme Süresi :
6090 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
810
Tarif Malzemeleri
1 adet Tavuk Suyu 1 adet havuç (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 2 adet kereviz sapı (5 cm uzunluğunda dilimlenmiş) 1 adet soğan (ortadan ikiye kesilmiş) 10 adet hindiba 15 litre su 3 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı tereyağı 15 su bardağı süt 1 çay bardağı lor peyniri 5 dilim dana bacon (ufak küp doğranmış) 1 çay kaşığı hardal 2 adet yumurta sarısı 15 litre su
Tarifin Hazırlanışı
İlk altı malzemeyi tencerede kaynatın Tencerenin altını kısarak yaklaşık 2 saat kısık ateşte tıngırdatın Unu tereyağıyla kavurun Una yavaşça sütü ilave ederek kıvamlı bir sos elde edin Ardından hardal ve lor peynirini ilave edin Karışımı tahta bir kaşıkla bastırarak süzgeçten geçirin Yumurta sarılarını ve bacon’ı sosla karıştırın Hindibaları fırın kabına alın ve üzerine sosu gezdirerek 180 derecede 15 dakika pişirin
Afiyet olsun