Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dana Eskalop

Dana Eskalop

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Pratik ve kolay bir şekilde Dana Eskalop için tarif

MALZEMELER
4 adet dana eskalop
250 gr jambon, haşlama
1 adet soğan, rendelenmiş
2 çay fincanı tavuk suyu ( ya da et suyu)
2 çorba kaşığı beyaz galeta unu
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
200 gr çiğ krema
25 gr tereyağ
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay fincanı beyaz şarap
25 gr un
sıcak su
tuz, biber

HAZIRLANIŞI
Eskalopları dövün Jambon, bir soğanının rendesi, galeta unu, maydanoz, tuz, biber ve yumurtayı karıştırın Gerekirse çok az sıcak su ile yumuşatın Eskalopları bir tahta üzerine yayınHazırladığınız içi dörde bölüp, eskalopların üzerine koyun Her birini sarıp, bir kürdan yardımıyla tutturun Tereyağ ve sıvıyağı bir tavada kızdırın Eskalopları hafif una bulayıp yağda hafifçe kızartın Üzerlerine sıcak et suyu, şarap ve krema ilave edip tencerenin kapağını kapatın 4550 dakika hafif ateşte pişirin, kürdanları çıkarıp servis yapın
 
858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt