Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dana Haşlama ...

Dana Haşlama ...

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Yemek : Dana Haşlama
Tür : Et Yemekleri
Mutfak : Türk mutfağı
Süre : **
Zorluk : **


MALZEMELER
1 kilo kemikli dana
1 baş soğan
2 adet havuç
1 baş kereviz
56 adet patates
1 diş sarmısak
23 adet tane karabiber
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı margarin

HAZIRLANIŞI
Göğüs tarafından alacağınız kemikli parça dana etini dibi kalın bir tencerede önce yağsız olarak, suyunu salıp çekinceye kadar çevirin Hatta biraz da kızarmasını sağlayın Az su ile 50 dakika pişirin Patateslerin küçüklerini bütün olarak, kerevizi küp biçiminde, havuçları da parmak uzunluğunda hazırlayın, margarini dörde bölünmüş soğanla birlikte ete katın Oda sıcaklığında 12 bardak su ve karabiber tanelerini ilave edin Kısık ateşte sebze yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika daha pişirin
 
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt