Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Danimarkanın İthal Ettiği Urunler

Danimarkanın İthal Ettiği Urunler
0
314

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Danimarkanın İthal Ettiği Urunler Nelerdir

Danimarkanın İthal Ettiği Urunler Listesi

Danimarkanın Başlıca İthalat Yaptığı Ulkeler; Norvec, ABD, Kanada, Rusya, Lubnan,Japonya, Cin ve İzlandadırUlkenin ithalat yaptığı urunler sırasıyla:

Endustri urunleri
Hane halkı tuketim malzemeleri
Makine ekipmanları
İnşaat endustri icin malzemeler
Ulaşım ekipmanları
Fuel, yağ ve elektrikli akım
Tarım urunleridir

Similar threads

Lubnanın ithal ettiği mallar Lubnanın ithalat yaptığı ulkeler Lubnanın başka ulkelerden satın aldığı urunler nelerdir Başlıca ithal ettiği urunler petrol, elektronik urunler, ulaşım aracları, ilac ve giyim urunleridir Başlıca ithalat yaptığı ulkeler yine Suriye, İtalya, Fransa, ABD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Danimarka Ulkesi İhracatı Danimarkanın İhracatı Hakkında Bilgi Danimarka Krallığı, ya da kısaca Danimarka Kuzey Avrupa'da İskandinavya'da başkenti Kopenhag olan ulkedir Danimarka anayasal bir monarşi olup, devlet başkanı 2'inci Margrethe'dır Danimarka ekonomisi iyi bir buyume...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Danimarkanın İthal Ettiği Ürünler Nelerdir Danimarkanın İthal Ettiği Ürünler Listesi Danimarkanın Esas İthalat Yaptığı Ülkeler; Norveç, ABD, Kanada, Rusya, Lübnan,Japonya, Çin ve İzlandadırÜlkenin ithalat yaptığı ürünler sırasıyla: Endüstri ürünleri Hane halkı tüketim malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Norvec'in İthal Ettiği Urunler nelerdir Norvec İthalat urunleri Norvec in İthal Ettiği Urunler Makine ve parcaları, kimyasallar, metaller ve gıda maddeleri dirithalat ortakları AB %66, ABD %10, Japonya dır
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Libyanın ithal ettiği mallar Libyanın ithalatı Libyanın başka ulkelerden aldığı mallar Libya ’nın ithal ettiği urunlerin başında makine, yarı mamul urunler, gıda, ulaşım techizatı ve tuketim malları geliyor İthalatı Yasak Urunler İthalatı duzenleyen kararlar bulunmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt