Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Danışmak

Danışmak
0
198

Similar threads

Seyyid Süleyman:*Rüyada danışmak emanetle ifade edilir Birisine istişare ettiğini yani*danıştığını gören kimse, o kişiye emanet vereceği anlamına gelmektedir Kendisine birisinin danıştığını gören kimse ise, o kimseden itimat alacak demektir Bir topluluğun aralarında istişare etmeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Rüyada istisare emanettir Bazi tabircilere tarafından, bir kimse ile istisare ettigini görebilen, ona bir emanet verir Kendisiyle birinin istisare ettigini görmek, o kimsenin kendisine emanet verecegine, bir topluluk veya bir dernegin birbirleriyle müsavere ettiklerini bakmak, halkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Rüyada Düşünce Danışmak Görmek O kimsenin sizin hakkinizda fenalik düşündüğüne ve arkanızdan birilerinin sizin kuyunuzu kazdığına delalet eder
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Hafıza danışmak Rüyada birisine bir is hususunda akil danistiginizi ve onun da size bazi tavsiyelerde bulundugunu görmeniz, bir is gerçekleştirmek için bazi tereddütleriniz olduguna isarettir Sizden bir hususta hafıza olmak için yaniniza tanidik bir kimsenin gelip, akil danistigini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba size birşey danışmak istiyorum rüyada soğuk adet edinmek Benim hoşlandığım biri var uzun süredir tanıdığım biri ama oda benden hoşlanıyormu bilemiyorumYani ben ona nasıl davranıyorsam oda bana o kadar davranıyorNasıl davrandığıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,518Konular
981,165Mesajlar
31,032Kullanıcılar
Sihirbaz99Son üye
Üst Alt