Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Danıştay 19 Mayıs kutlamaları kararını durdurdu

Danıştay 19 Mayıs kutlamaları kararını durdurdu
0
58

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Milli Eğitim Bakanlığı'nın acayip nedenler gösterilerek 11 Ocak 2019 tarihindeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının başkent dışarıda yalnızca okullar ve öğrenciler ile kutlanmasını, stadyumlar ve meydanlarda kutlanmasını yasaklayan kararı Konyalı bilgisayar programcısı Alper Ayhan kadar Danıştay'a başvurularak durduruldu

Danıştay 10'uncu Daire Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın başkent haricen sadace okullar ve öğrenciler ile kutlanmasına ilişkin genelgesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı aldı

Bu karar ilk olarak, Cumhuriyet'in emanet edildiği, Türk gençliğine ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun *

Similar threads

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Danıştay İdari Dava Daireleri Konseyi, 7 yıl sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını sınırlayan genelgeyi iptal etti. Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılında yayınlanan genelgeyle 19 Mayıs Atatürk'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
2019 19 Mayıs Nasıl Kutlanacak Bu yıl anma programı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sorumluluğunda yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sorumluluk ve koordinesinde gerçekleştirileceğini bildirdi Buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Stadlarda yapılan 19 Mayıs kutlamaları kaldırılmalı mı? Milli Eğitim Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk`ü Kutlama Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin Ankara dışındaki illerde sadece okullarda kutlanmasını istedi Buna tarafından, sizce stadlarda yapılan 19 Mayıs kutlamaları kaldırılmalı mı? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bandırma Vapuru ile Samsun'a meydana çıkan Mustafa Kemal, 19 Mayıs 1919 günü Kurtuluş Savaşı'nı başlatan birincil adımı atmıştı Atatürk tarafından gençliğe hediye edilen bu bayram, 90 yılında gençlerin katılımıyla Türkiye'de ve yurtdışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bu yıl da coşkuyla kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın tatil olup olmayacağı ise merak konusu. Öğrenciler ve çalışanlar, 19 Mayıs Bayramı'nın tatil olup olmadığını merak ediyor. Pekala 19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt