Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dar Kacmak Deyiminin Anlamı

Dar Kacmak Deyiminin Anlamı
0
201

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dar Kacmak Deyiminin Anlamı kısa

Dar kacmak; kısaca bir olayın yada zamanın kişiye sıkıntı ,eza ve huzursuzluk vererek
gecmesi

Darlanarak yapması

bu iş bana dar kactı
Bu mesele dara kacıyor
Namaz kılmak onun icin dara kacsada kılacaktır

Similar threads

Bucak Bucak Kacmak Deyiminin Sozluk Anlamı Bucak Bucak Kacmak Deyiminin Anlamı Nedir Saklanacak yer bulamamak devamlı olarak gizlenmek Bir kişiye gorunmemek icin değişik yerlere gitmek surekli gozden kaybolmak Korkmak Birinden olabildiğince uzak durmaya calışmak Ornek: Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Sozcukte Anlam Konusu, sozcukte anlam ile ilgili ornekler, Sozcukte Anlam Konuları, Sozcukte Anlam Konusu hakkında herşey SOZCUKTE ANLAM Kelimeler de dil gibi canlı varlıklardır Sahip oldukları anlamların dışında zamanla yeni anlamlar kazanabildikleri gibi bir anlamda birkac kelime de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
A Harfi İle Başlayan Atasozleri Anlamları A İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları Ar dunyası değil kar dunyası 1 Yaptığı iş eğer namusuna dokunmuyor, onurunu zedelemiyorsa gecim icin şu ya da bu işi yapmalı insan; utanıp sıkılmadan para kazanmalıdır 2 Kimi insanlar vardır ki, namus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Canakkale Savaşında Neler Yaşanmıştır Canakkale Savaşında Yaşanan Olaylar Neler SEYİT ALİ ONBAŞI Canakkale Savaşları'nda Deniz Savaşları sırasında Seddu'l bahir acıklarında bulunan duşman gemileri Morto Koyu ile Seddu' l bahir tepesini surekli bombardıman altına almışlardı Turk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt