Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları, 4 gün evvel argümana nazaran Çeşme Dalyan'da faaliyet gösteren turistik Momo Beach tesisinde vazifeli güvenlik vazifelilerinin saldırısına uğramıştı. Atağa uğrayan model Daria Kyryliuk, kullandığı toplumsal medya platformundan olay sonrası çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Ataktan sonra model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunmuş, polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.
UKRAYNA'LI MODEL BİRİNCİ SEFER KONUŞTU
Akına uğrayıp darp edildiği tez edilen model Daria Kyryliuk, olayın akabinde açıklamalarda bulundu. Kyryliuk, "Arkadaşlarımızla eğlenmek için Momo Beach Club'a gittik. Yabancı asıllı arkadaşlarım da vardı. Güvenlik görevlisiyle sorun yaşadık. Erkek arkadaşlarımla hengame etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra meskene gittik. Konuta gittikten sonra ağladım ve panik atak geçirdim" dedi.
"İKİ BAŞKA BEŞERDEN YUMRUK YEDİ"
Daria Kyryliuk'in erkek arkadaşı Baran Güneş de, "Güvenliklerle kapıya kadar geldik. Güvenliklerle tartışmaya başladık. Tartışma bir anda hengameye dönüştü. İki farklı beşerden yumruk yedi. Vuranların bir tanesi 60 yaşında bir bodyguardtı. Dayak yedikten sonra yokuşun başına sıkıntı bela çıktık. Otomobile hepimiz bindik. Araca bindiğimiz halde bize tekme ve yumruk atmaya devam ettiler. Meskene gittiğimizde Daria panik atak geçirdi. Çimlerin üzerinde yarım saat ağladı. Her tarafı kanıyordu. Burnu kanıyordu, yanağında kan vardı, gözü şişmişti. Daria bir model ve parasını hızıyla ve bedeniyle para kazanıyor. Kendisine yarım saat sonra gelebildi. Kendisine geldikten sonra hastaneye götürdüm. Akabinde karakola giderek söz verdik" diye konuştu.