Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kus darisi bakmak, zorluklarla ele geçen mal ile sözcük grubu olunur Satin almak ya da satmak (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini görmek iyi degildir Kus darisi eksik veya fazla toplu veya daginik, pismis ya da çig olsun, eksik mala kötüye işaret eder Kus darısı kelimesinin rüya...
Kus darisi görmek, zorluklarla ele geçen mülk ile tabir olunur Satin olmak ya da satmak (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini görmek iyi degildir Kus darisi az ya da çok toplu ya da daginik, pismis ya da çig olsun, eksik mala delalet eder Kus darısı kelimesinin rüya tabiri fark...
Kus darisi görmek, zorluklarla ele geçen mal ile sözcük grubu olunur Satin edinmek veya satış (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini bakmak iyi degildir Kus darisi az ya da fazla toplu ya da daginik, pismis ya da çig olsun, az mala delalet eder Kus darısı kelimesinin rüya tabiri...
UMUDA KUŞBAKIŞI
Bir guvercin
Yuzyıllarca ucmuş da
Cakıl taşlarında sıcrayarak yuruyor
Şimdi
kıyıda
tam karşımda
sakıngan
Durup bana bakıyor
ya da oyle sanıyorum
Yanılmıyorum
Guneş icime doluyor
Guneşleniyor
Guneşleniyorum
İletişimsizlik ağında irileşirken gozbebeklerimiz...
Yuz enine
Yuz boyuna
Nerendeyim
Milim milim her santimetre karendeyim
Haydi enler enlemler
Boy boy boylar boylamlar
Gir gozlere
Dal maviye
Bin duygulara
Uc binlerce ona
Dur bir an duşun
Sor nerendeyim
Yanıtını duy
Duy da unut
Senleri
Sen neredesinleri
Seckin Gunduz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.