Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Darısı

Darısı
0
131

Similar threads

Kus darisi bakmak, zorluklarla ele geçen mal ile sözcük grubu olunur Satin almak ya da satmak (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini görmek iyi degildir Kus darisi eksik veya fazla toplu veya daginik, pismis ya da çig olsun, eksik mala kötüye işaret eder Kus darısı kelimesinin rüya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Kus darisi görmek, zorluklarla ele geçen mülk ile tabir olunur Satin olmak ya da satmak (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini görmek iyi degildir Kus darisi az ya da çok toplu ya da daginik, pismis ya da çig olsun, eksik mala delalet eder Kus darısı kelimesinin rüya tabiri fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Kus darisi görmek, zorluklarla ele geçen mal ile sözcük grubu olunur Satin edinmek veya satış (beyaz dari) gibi yorumlanir Kus darisini yedigini bakmak iyi degildir Kus darisi az ya da fazla toplu ya da daginik, pismis ya da çig olsun, az mala delalet eder Kus darısı kelimesinin rüya tabiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
UMUDA KUŞBAKIŞI Bir guvercin Yuzyıllarca ucmuş da Cakıl taşlarında sıcrayarak yuruyor Şimdi kıyıda tam karşımda sakıngan Durup bana bakıyor ya da oyle sanıyorum Yanılmıyorum Guneş icime doluyor Guneşleniyor Guneşleniyorum İletişimsizlik ağında irileşirken gozbebeklerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Yuz enine Yuz boyuna Nerendeyim Milim milim her santimetre karendeyim Haydi enler enlemler Boy boy boylar boylamlar Gir gozlere Dal maviye Bin duygulara Uc binlerce ona Dur bir an duşun Sor nerendeyim Yanıtını duy Duy da unut Senleri Sen neredesinleri Seckin Gunduz
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt