Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DarkMessiah 5.Bölüm

DarkMessiah 5.Bölüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar DarkMessiah 5 bölümde kristali yerine koyduktan sonra geri dönüyorum karşıma 5 orc çıkıyo bunları geçemiyorum nasıl geçicem burayı oyunu oynayan varsa lütfen yardım etsin mümkünse teşekkür ederim

Similar threads

arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı? oyunun ilk bölümünü geçemiyorum ilk bölümde safari hunt var bu bölümde verilen görevlerin hepsini yaptım ama kuduisimli bir hayvan var o hayvanı bir türlü bulamıyorum ve vuramıyorum dolayısıyla diğer oyunlara geçemiyorum daha önce oynayan varsa yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
slm arkadaşlar! Şu anda conflight desert storm 1 diye bir oyun oynuyorum bunun 2'isini bitirmiştim ama birincisi daha zor çölde skud füzeleriyle ilgili bi bölümde takıldım kaldımKafayı yiycem bir türlü geçemiyorum bütün adamları öldürüyorum görevleri yapıyorum ama gene fayda etmedi bu oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar call of cthulhuyu oynayan ve gemi böülümünü geçen varsa lütfen bana yardım etsin ya geminin güvertesinden bi canavar vurcakmışım ben hemen sarsıntı olmadan önce geçiyorum topun başına sonra dalga yükselio falan hiç canavar göremiyorum hemen beni atıyo ordan bende o demirlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da bayramda el öpme adeti meşhur olmasıydı hissini veriyor Ancak oyun kolay, tabi hile + trainerla Bu yazı da, bu berbat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız hissini veriyor olmasıydı Ancak oyun zor, gerçekten zor Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt