Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar darkorbit oynuyorum online oyunlardan 13 lewelim merkava bot kullanıyorum bundan daha iyi bir bot varmı ? Yada direk credi ve uri hilesi yapan bir program varmı ?
Serverlar haftalık güncellendiği için en son hacklediğim kesin darkorbit hilesidir
Tek yapmanız gereken BIG yazıp bir boşluk bırakıp 1136061 yazdıktan sonra 6600 a yollamak Daha sonra gelen mesaja user id inizi yazın 50,000 uridum u güle güle harcayın Tek hile budur başka darkorbit hilesi...
öncelikle merhaba arkadaşlar bn darkorbit oynuyorum internette gezerken darkorbit bot die bişi gördüm deniim dedim denedikten yaklaşık bir gün sonra ban aldım üzülmüştüm hesabım iyiydi başka hesap açmakla uğraşamam die bunda denedim ama bana inanın bot kullananlar mutlaka yakalanıyor özellikle...
NOT: Bu hile %100 OnaylanmıştırDarkorbit Yoneticilerinin önüne geçemediği tek hiledir
DARKORBİT HİLESİ
Arkadaşlar size DarkOrbitin mükemmel hilelerini göstericem:
1)BIG yazıp boşluk bırakıp 1061689 yaz sonra 6600 a yolla
2)Daha sonra hilenin etkili olabilmesi için gelen mesajı...
arkadaşlar malesef darkorbit oyununda alınteri diye birşey bırakmadılar bu bot
sayesinde otomatik kutu ve yaratık kesme vs arkadaşlar bilindiği gibi bot kullananlar darkorbit adminleri tarafından ıp taramasından tespit ediliyor ve bot kullanırken ıp numaranızı gizleyecek yöntem keşfedildi %100...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.