Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gerçektir admin abii ben bunu cok ugrastım ve buldum bazı kendi ıd lerını verenlerı de Kınıyorum Sımdı sıze verecegım ıd sıze 5000 inci verecektır ayrıca darkorbitte de 5000 urıdyum verecektır karsılıgında 24sms48kntr gıder ama buna deger Big BOŞLUK 975390 YAZIP 6600 a gönderin hesabınıza...
RoyalBlue500 URIDIUM İCİN BIG 895938 YAZ 6600 NOLU NUMARAYA SMS YOLLA
SONRA Bİ MESAJ GELCEK ORAYA GEMİ ADINI (CHAR ADINI) ADINI YAZ GELEN NUMARAYA YOLLA
ANINDA 2 KONTORE 500 URIDIUM GELSIN
USTELİK ATTIĞIN HER SMS CEP TELEFONUNA Bİ OYUN SAHİP OLACAKSIN
SADECE 2 KONTORE
DİKKAT!
SMS...
Serverlar haftalık güncellendiği için en son hacklediğim kesin darkorbit hilesidir
Tek yapmanız gereken BIG yazıp bir boşluk bırakıp 1136061 yazdıktan sonra 6600 a yollamak Daha sonra gelen mesaja user id inizi yazın 50,000 uridum u güle güle harcayın Tek hile budur başka darkorbit hilesi...
NOT: Bu hile %100 OnaylanmıştırDarkorbit Yoneticilerinin önüne geçemediği tek hiledir
DARKORBİT HİLESİ
Arkadaşlar size DarkOrbitin mükemmel hilelerini göstericem:
1)BIG yazıp boşluk bırakıp 1061689 yaz sonra 6600 a yolla
2)Daha sonra hilenin etkili olabilmesi için gelen mesajı...
Sms le sdace 2 kontore 5 bin inci aliyorsunuz buyrun yollucaniz kodlar kesssin denenmiştir
BIG 486958 kodlari yazip sms bolumunde 6600 a yollayin gelen epin i epin bolumunden girin ve yazin 5 bin inci sizin hayirli incileşmeler:d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.