Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Darp Edildim' Demişti, Görüntüler Ortaya Çıktı: O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

'Darp Edildim' Demişti, Görüntüler Ortaya Çıktı: O Doktor Hakkında Soruşturma Başlatıldı!
0
64

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-31066d5608893bb54a9248ccd9264f75fc1752d9.jpg

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş A.A. tarafından atağa uğradığını tez edip şikayetçi olan Dr. Tahir Tarımer ile ilgili imajlar ortaya çıktı. İmgelerde Dr. Tarımer'in A.A.'nın peşinden gidip, ittiğinin belirlenmesi üzerine hakkında idari soruşturma başlatıldı ve kabahat duyurusunda bulunuldu.

Ne olmuştu?

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda misyonlu Uzman Çavuş A.A., 14 Mart günü saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A., burada yapılan müdahalesinin akabinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. 

Olaya hastanenin güvenlik vazifelileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında A.A., tarafından darp edildiğini ileri sürdü. 

Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen Tarımer, darp raporu alıp, A.A.'dan şikayetçi oldu. A.A. da darp raporu aldı. 

Apandisit teşhisi koyulan A.A., ameliyat edildi.

İfadesinde "İtip boğazımı sıktı" dedi

Dr. Tarımer, polisteki tabirinde olay anını anlatırken, 'Hasta, apandisit kuşkusu ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan analizi ve öbür tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Gerisinden gidip, çıkış yapmasına müsaade vermedim. Sonlanarak beni itip, boğazımı sıktı' dedi.

Uzman Çavuş A.A., protesto eşliğinde taburcu olmuş ve gözaltına alınmıştı ????

"Haksız bir formda linç edildim ve iftiraya uğradım"

Ekip aracına bindirilen A.A., tabiri için Komiser Hamdi Beyefendi Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gözaltına alınan Uzman Çavuş A.A., polis merkezinde tekrar rahatsızlandı. 

İfadesi alınamayan A.A., apandisit operasyonu olduğu bölgede şiddetli ağrı şikayetiyle polis gruplarınca Menteşe İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanedeki tedavisinin akabinde tekrar taburcu edilen A.A., polis gruplarınca tekrar Komiser Hamdi Beyefendi Polis Merkezi'ne götürüldü. A.A., burada asıl mağdurun kendisi olduğunu belirtip, sözünde, 'Sağlık çalışanına hakaret etmedim, fiziki müdahalede bulunmadım. Kamuoyunda haksız bir biçimde linç edildim ve iftiraya uğradım. Bu nedenle hekimden şikayetçiyim' dedi.

Polisteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen A.A., isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ender Yağcı, tarafından olayın akabinde yapılan açıklamada, 'Kamu görevlisine hakaret, taammüden yaralama ve mala ziyan verme hatalarını işlediği argümanıyla yürütülen soruşturma sırasında, olay mahallinin güvenlik kamerası kayıtları getirtilerek detaylı formda incelendi. Evraktaki tüm kanıtlarla birlikte değerlendirildiğinde, şüpheliye isnat olunan kabahatlerin vasıf ve mahiyeti ile mevcut kanıt durumu, bilhassa güvenlik kamerası kayıtları dikkate alınarak şüpheliye isimli denetim kararlarının uygulanması uygun görülmüştür. Kelam konusu soruşturma titizlikle yürütülmektedir' denildi.

Peşinden gidip ittiği ortaya çıktı! ????

Aralarında birtakım TSK mensuplarının da olduğu Twitter kullanıcıları, Uzman Çavuş A.A.'nın iftiraya uğramasına #VatanBizeEmanetCanımızKime etiketiyle reaksiyon göstermeye başladı. Eski Teğmen Mehmet Ali Çelebi de bu mevzuda bir paylaşım yaptı. ????

Dr. Tahir Tarımer'in diğer hastalara yönelik halleri da toplumsal medyada tenkit konusu oldu. Uzmanlar Federasyonu Lideri Ali Tilkici, Tarımer'in bir bayan hastayla tartıştığı bu imajları Twitter'dan paylaştı. ????