iltasyazilim
FD Üye
2019 DARÜŞŞAFAKA GIRIŞ SINAVI BAŞVURULARI
Babası ya da annesi hayatta olmayan, fiziksel olanakları beceriksiz, yetenekli çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumlarına 2019 yılı imtihan takvimi belirlendi Buna göre; Darüşşafaka Giriş Sınavına başvurular 2 Ocak 2019de başladı ve 23 Mayıs 2019 Çarşamba günü ise sona erecek Sınav, 27 Mayıs 2019 Pazar günü saat 1000da 20 ilde yapılacak Bütün çocukların iyi bir eğitim alma hakkı olduğuna inanan hayırsever kişiler tarafından 1873te kurulan Darüşşafaka, her sene sınavla seçtiği 120 öğrencinin eğitim, afiyet, beslenme, barınma ve giyim gibi tüm gereksinimlerini karşılıyor ve onları en iyi biçimde yetiştirerek liseden mezun ediyor Tüm öğrencilerini 11 ve 12 sınıfta üniversiteye hazırlık için dershaneye gönderen Darüşşafaka, üniversiteyi kazandıklarında da burs desteğini sürdürüyor
ÖZEL DARÜŞŞAFAKA İLKÖĞRETİM OKULU NAMZET ÖĞRENCİ KAYIT ŞARTLARI
Babasının ya da annesinin hayatta olmaması
Ailesinin fiziksel durumunun iyi bir eğitim için tatmin edici olmaması
Ocak 2002 ve sonrası doğmuş olması (Yaş düzeltmesi geçersizdir)
2019 2019 Eğitim Öğretim Yılında üçüncü derslik öğrencisi olması
Afiyet ve diğer yönlerden yatılı okula kabulünde sakınca bulunmaması
TC vatandaşı olması
DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI ANTRE SINAV TAKVİMİ
Kullanım başlangıç tarihi: 2 Ocak 2019, Pazartesi
Kullanım bitim tarihi: 23 Mayıs 2019, Çarşamba
Sınav günü: 27 Mayıs 2019, Pazar
Imtihan saati: 1000
DARÜŞŞAFAKA SINAV DILEKÇE FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ *
Babası ya da annesi hayatta olmayan, fiziksel olanakları beceriksiz, yetenekli çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumlarına 2019 yılı imtihan takvimi belirlendi Buna göre; Darüşşafaka Giriş Sınavına başvurular 2 Ocak 2019de başladı ve 23 Mayıs 2019 Çarşamba günü ise sona erecek Sınav, 27 Mayıs 2019 Pazar günü saat 1000da 20 ilde yapılacak Bütün çocukların iyi bir eğitim alma hakkı olduğuna inanan hayırsever kişiler tarafından 1873te kurulan Darüşşafaka, her sene sınavla seçtiği 120 öğrencinin eğitim, afiyet, beslenme, barınma ve giyim gibi tüm gereksinimlerini karşılıyor ve onları en iyi biçimde yetiştirerek liseden mezun ediyor Tüm öğrencilerini 11 ve 12 sınıfta üniversiteye hazırlık için dershaneye gönderen Darüşşafaka, üniversiteyi kazandıklarında da burs desteğini sürdürüyor
ÖZEL DARÜŞŞAFAKA İLKÖĞRETİM OKULU NAMZET ÖĞRENCİ KAYIT ŞARTLARI
Babasının ya da annesinin hayatta olmaması
Ailesinin fiziksel durumunun iyi bir eğitim için tatmin edici olmaması
Ocak 2002 ve sonrası doğmuş olması (Yaş düzeltmesi geçersizdir)
2019 2019 Eğitim Öğretim Yılında üçüncü derslik öğrencisi olması
Afiyet ve diğer yönlerden yatılı okula kabulünde sakınca bulunmaması
TC vatandaşı olması
DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI ANTRE SINAV TAKVİMİ
Kullanım başlangıç tarihi: 2 Ocak 2019, Pazartesi
Kullanım bitim tarihi: 23 Mayıs 2019, Çarşamba
Sınav günü: 27 Mayıs 2019, Pazar
Imtihan saati: 1000
DARÜŞŞAFAKA SINAV DILEKÇE FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ *