iltasyazilim
FD Üye
Yıllar öncesine ait Datron PL5C dizüstü bilgisayara Windows 7 kuarak işe yarar hale getirmeyi denediğim anda kablosuz modeme bağlanmadığını farkettim Tabii bir refleks olarak önce aygıt sürücüsüne baktım, Sürücü kurulmamış idi Devamında bilgisayar marka ve modeli ile, olmadı başlıkta yazdığım (Qcon Q802MKG2) kablosuz ethernet aygıtı ismi ile internette arama yaptım ise de bir sürücüye rastlayamadım Datron, üreticisi Ufotek firması 2007 yılında kepenkleri indirdiği için hem Datron resmi sayfası (Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) hem Ufotek resmi sayfası yayında değil Gelelim neticeye: Bu sürücüyü bulmama yardımcı olabilecek bir hayırsever bulunur mu? Lütfen interneti tara demeyin, Google, Baidu, Altavista ve Yahoo'da, Datron, PL5C, Qcon, Q802MKG2 anahtar kelimelerin her biri ile arama sonuçlarında görülen, fake olmayan bütün sayfaları taradım, bir sonuç elde edemedim! Windows 7 sürücüsü olmak zorunda değil, çünkü hayalet bir marka için güncel sürücü bulabileceğime umudumu yitirdim, Vista, Windows XP, Windows Millenium, o da olmadı Windows 98 sürücüsüne dahi razıyım!