Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Daum da Çaykur kullanıyor

Daum da Çaykur kullanıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile Rize Stadı'nın açılışı nedeniyle yaptığı özel maç için dün Rize'de yer alan sarılacivertlilerin Alman teknik direktörü Christoph Daum, maç öncesi antrenörlerle birlikte Çaykur'un çay fabrikasını gezdi

Kulübün devlete ait internet sitesinde bugün yapılan açıklamaya tarafından, Daum, dün Rize Çaykur Cumhuriyet Dere Fabrikası'nda doldurma, soldurma, fırınlama ve ambalajlama bölümlerini fabrika müdürü Köksal Kasap'ın rehberliğinde gezerek, veri aldı

Türk çayının dünyada tanındığını gösteren Alman çalıştırıcı, ''Ben de lüzum Almanya'da gerekse Türkiye'de Çaykur'un ürünlerini kullanıyorum Bu çayı Almanya'daki arkadaşlarıma ve dostlarıma da sevdirdim Doğrusu çok nefis ve insana keyif veren bir çaya sahipler'' dedi

Daum, fabrikanın hatıra defterine ise ''Çaykur çayı çok iyi, üstüne yok'' diye yazdı
1308 *

858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt