Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Daum'un iki yüzü

Daum'un iki yüzü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Parayı almadan önce

1 Kulüpten birisi beni tehdit etti Yeni sezonda da burada kaldığım taktirde ailem ve benim için iyi olmayacağını söyledi Önce şaka sanmıştım, ama ciddiydiler

2 Bana fırsat verilirse önümüzdeki sezon takımı şampiyon yapabilirim Geçtiğimiz sezon transferde söz sahibi değildim, lakin yeni sezonda yetki verildiğinde mükemmel işler yapabilirim

3 Bir TV kanalı oğlumun doğum gününü kullanıp beni tuzağa düşürdü Söylemediğim şeyleri basına yansıttı Onları hayatım boyunca affetmeyeceğim

4 Bana kadar profesyonel bir kulüpte bana göre karar vermesi gereken ya kulüp başkanıdır veya teknik direktör

5 Fenerbahçe ’nin imajı Avrupa ’da zarar görüyor Bu yüzden Başkan Aziz Yıldırım ’ın kulübün menfaati için bir lahza önce karar vermesini ve kulübün imajının düzeltilmesini umut ediyorum

6 Yardımcılarımın işine son verdiler, fakat Koch ile görevimizin başındayız Samandıra ’ya gidip işbaşı yapacağız 6 gün sonra takımla çalışmalara başlayıp sezona hazırlanacağız

*

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt