Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Davetiye Mesajları

Davetiye Mesajları
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kısa Davetiye Mesajları
Davetiye Mesajları,Sozleri

Sıkıcı Sarıldık Birbirimize Kimse Vaz geciremez Bizi Sevgimiz Delice Evlilik Var Onumuzdeki Gunlerde Sizleride Aramızda Gormek Dileğiyle

Aşk Havuzunu Doldurduk Sevdamızla, Geleceğimizi Hazırlıyoruz Emin Adımlarla Bu Mutlu Dunyamızda, iLk Adımı Sizlerle Paylaşmak istiyoruz

Yaralı kalpler Olmasın Bu Dunyada, Sevenler Acı Cekmesin Karşılıksız Dunyada, Bizim Gibi Mutluluk Sahibi Etsin Herkezi ALLAH, Davetlimsiniz Nikahımızda Olursunuz inşallah

Ayrılık Değil Sevda kavuşturdu Ellerimizi Kalplerimiz Bir Geleceğe Umutla Bakıyoruz Şimdi, Davetiyemiz Sizlere Evlilik Bizlere uğur Versin

iLk Goruşte Aşk Bu Olmalı iŞte Rabbim Seni Bana Yazmış Bozamaz Kimse, Bu Mutlu Gunumuzde Sizleride Aramızda Gormek Dileğiyle

Adını Kalbime Yazdım Gozlerini Gozlerime Kazıdım Kimseyi Gormez Bu Gozler Senden başka Seviyorum Seni Delikanlıca, Davetiyemiz Butun Bizi Tanıyanlara

Buluştu Kalplerimiz, Karar Verdi Ellerimiz, Emin Adımlarla Cıktık yola, Duğunumuzde Sizleride Aramızda Gormek iSteriz

Tatlıdır Guluşun Mutlu Olurum Seninle, Guzeldir Sozlerin Hayat Bulurum Sesinle Dunyalarımız Birleşecek Bugun Bu gece, Tum Sevdiklerimiz Davetlidir Bu Duğune

Hayata bağlanmışız Sımsıkı Seninle, herkezi Kıskandırcak Bir Sevgi Bizimkisi Yok Hic Kimsede, Bu Sevgiyi resmiyete Dokeceğimiz Bu gecede Sizleride Nikahımızda Gormek Dileği iLe

Sonbahar Ruzgarları gecmesin hayatımızdan, iLkbahar Aylarında Kalsın Kalbimiz oLmasın Birbirimize Yalan, Seviyorsum Seni ALLAH ım Şahit Buna inan, 1 Davetiyemde Senin icin Geldi Guzel insan

Senin yanında Guzellik Cok yalan yok, Sevilmek Var Sevmemek Yok, Aşk Var Sevgi Var Seninle Bu Gece Nikahımız Var, Sizleride Aramızda Gormekten Mutluluk Duyarız

Evleniyoruz Sizleride Aramızda Gormek iStiyoruz, Devlerin Aşkına Şahit Olmanız icin Bu Davetiyeleri ozenle Size yolluyoruz

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt