Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

David Beckham'dan şaşırtan itiraf! 21 yıllık eşi Victoria Beckham'da en rahatsız olduğu şey...

David Beckham'dan şaşırtan itiraf! 21 yıllık eşi Victoria Beckham'da en rahatsız olduğu şey...
0
170

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
david_beckhamdan_sasirtan_itiraf_21_yillik_esi_victoria_beckhamda_en_rahatsiz_oldugu_sey_1654935033_3125.jpg

İngiliz futbol efsanesi David Beckham, 4 çocuğunun annesi eşi Victoria Beckham hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Eşinde rahatsız olduğu şeyleri dile getiren Beckham'ın itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz haftalarda en büyük oğulları Brooklyn'in evlenmesiyle kayınvalide ve kayınpeder de olan çiftten David Beckham katıldığı "River Cafe Table 4" adlı bir podcast programıyla herkesi şaşırttı.

NlgcR_1654934684_2295.jpg
David Beckham eşi Victoria Beckham hakkında açıklamalarda bulundu

Eşiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan eski futbolcu "Maalesef 25 yıldır aynı şeyleri yiyen biriyle evliyim" ifadelerini kullandı. Victoria Beckham'ın yalnızca ızgara balık ve buharda pişmiş sebze yediğini anlatan Beckham, en sevdiği anların eşinin farklı şeyler yediği zamanlar olduğunu söyledi. "Ben güzel bir şeyler yediğim zaman herkesin tatmasını istiyorum" diyen Beckham sözlerinin devamında şöyle konuştu:

"Muhtemelen farklı bir şeyler yediği tek zaman Harper'a hamile olduğu dönemdi. Benim tabağımdan bir şeyler atıştırmıştı ve o akşam benim favori akşamlarımdan biriydi. O günden sonra farklı bir şey yediğini hatırlamıyorum"

50zqc_1654934580_1338.JPG
David Beckham ve eşi Victoria Beckham

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Justin Bieber'dan korkutan açıklama: "Hastalığım kötüye gidiyor"