Davut Güloğlu Ece Erkene tokat attı! davut güloğlu ece erkene tokat attı davut güloğlunun ece erkene attığı tokat davut güloğlu ece erkene tokat attı, dövdümü, tokatladımı gibi merak ettiğiniz soruların yanıtı burada arkadaşlar 1548659459 1548659459 davutguloglueceerkenetokatatti5c4eab0a16c05davutguloglueceerkenetokatatti5c4eab0a16c05 davutguloglueceerkenetokatatti5c4eab0a16c05 Birlikte program sunuculuğu yapan ikili hakkında aşk yaşıyorlar iddiası hala sürüyor Bu iddianın üstüne birde Davut Güloğlu'nun ehliyetini kaptırınca, sinirden Ece Erken'i tokatladığı söylentisi çıktı Melek'ler Bu söylentilere cevabı Ece Erken'den alıyoruz şimdidavutguloglueceerkenetokatatti5c4eab0a1c40dalt DAVUT Güloğlu, ehliyetine el konulunca sinirlenip Ece Erken’i tokatladı OLAYLI GECENİN FOTOĞRAFLARI “Hayata Gülerken adlı televizyon programını birlikte sunan ve aşk yaşadıkları öne sürülen Ece Erken ile Davut Güloğlu, önceki akşam Reina’daydı güya eğlence, ikili aralarında başlayan tartışmayla sona erdi Güloğlu, bir süre daha sonra mekândan kimsesiz ayrılıp aracına bindi Ama trafik kontrolüne takılan ünlü şarkıcının 135 promil alkollü olduğu ortaya çıktı Aracını kullanacak ehliyetli birini bulamayan Güloğlu, karakola götürülürken telefonuna ‘Ecem Aşkım’ adıyla kaydettiği Erken’e mesaj attı, sunucuyu yanında çağırdı İkili, takriben 15 dakika sonra karakolda bir araya geldi Erken ve Güloğlu arasındaki gerginlik, karakoldaki işlemlerin tamamlanmasının arkasında bindikleri takside de devam etti Sinirli olduğu gözlenen Güloğlu, arkadaki koltuktaki Erken’in önce saçını çekti, ardından yüzünü tokatladı Neye uğradığını hayran eden ve ağlamaya başlayan Erken, taksiden inmeye çalışsa da Güloğlu engelledi İkili, taksiyle Erken’in Polat Tower’daki evine gitti DÜŞMEMEM İÇİN TUTTU Ece Erken Twitter sayfasına, Olayda tokat değil Eğer tokat olsaydı yayına çıkmazdım Davut'un yanında olmazdım Şiddete ardına kadar karşıyım Haber abartılmış Taksi'nin kapısı açılırken ortağım(Davut Güloğlu) beni tuttu düşmemem için Olay budur Ben ve Davut(ortim) aralarında sorun değil Onu seviyorum rahat olun Benim için korktuğunuz, savunduğunuz için teşekkür ederim Ortimde beni bu dek sevmenizden gurur duydu, selamı varyazdı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.