Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dayak Arsızı Deyiminin Anlamı

Dayak Arsızı Deyiminin Anlamı
0
432

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dayak Arsızı Deyiminin Anlamı Nedir

Dayak arsızı; cok dovulmekten artık dovmenin de kar etmediği huysuz, edepsiz (cocuk)

Ornek: Dayak yiye yiye dayak arsızı oldu bu cocuk artık ne yapsak kar etmiyor

Similar threads

Ağız burun birbirine karışmak deyiminin acıklaması Ağız burun birbirine karışmak ne demek Ağız burun birbirine karışmak nedir Ağız burun birbirine karışmak anlamı Ağız burun birbirine karışmak 1 Dayak yeme sonunda yuzu, yara bere icinde kalmak 2 Yorulmak, kavga yapmak ya da ofkelenmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Dayak Atmak Deyimi Ne Demek Dayak atmak yada sopa atmak deyimi argo bir deyimdir Bir kişiyi dovmek anlmına gelir Beni sinirlendirdi ben de dayak attım işte
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Cocuklara Karşı Kullanılan Şiddet Nedenleri Anneler Cocuklara Karşı Neden Şiddet Kullanılır Cocuk terbiyesinin en onemli unsuru yaşama sevincidir Aile icindeki sıkıntılar bazen oylesi bir hal alır ki, cocuk terbiyesinden birinci derecede sorumlu olan anne yaşama sevincini kaybedebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Cirkefe Taş Atmak Deyiminin Anlamı Nedir Cirkefe taş atmak Edepsiz, gecimsiz, kaba saba kimsenin tepkisine yol acacak davranışlarda bulunmak Ornek: Şu cirkefe taş atıp da başını belaya sokmadan gir iceri
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt