Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayak Yedi, Araba Çarptı, Evi Yandı; Gitarını Alıp Çıktı

Dayak Yedi, Araba Çarptı, Evi Yandı; Gitarını Alıp Çıktı
0
26

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-a80d649172ac4e111e9dc24e9428cba9e83368ce.jpg

Adana'da konutunda çıkan yangından kurtarılan mesken sahibi Abdurrahman Üter, konutunun yandığı gün dayak yediğini ve kendisine otomobil çarptığını söyledi.

Adana'da 8 katlı apartmanın son katında çıkan ve diğer bir daire ile bir arabaya sıçrayan yangın kısa müddette söndürüldü. Yanan evden yara almadan kurtarılan konut sahibi Abdurrahman Üter, gitarını bir an olsun elinden bırakmadı.  Üter, 'Bugün gitarımla geziyordum, dayak yedim. Üzerine bir de otomobil çarptı. Sonra meskene geldim, hastaneye gitmedim. Baktım mesken yanıyor, karşımda itfaiyecileri gördüm' diye konuştu.

Yangın, Seyhan ilçesindeki Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki 8 katlı bir apartmanın son katında meydana geldi. Teze nazaran, Abdurrahman Üter’in içinde bulunduğu dairede sabah saatlerinde şimdi belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa müddette büyüdü. Durumu gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen takımlar meskende bulunan Abdurrahman Üter'i çıkardı. Mesken kullanılamaz hale gelirken, yangın birebir apartmanın 3’üncü katındaki daireye ve park halindeki 01 EOA 45 plakalı arabaya sıçradı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

"Ev yanıyor haberin yok mu?" ????

858,496Konular
981,801Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt