Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayak yememek için karısıyla kontrat imzaladı

Dayak yememek için karısıyla kontrat imzaladı
0
60

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dayak yememek için karısıyla sözleşme imzaladı

Kung fu bilen karısından çok sık dayak yiyen Çinli bir adam, sonunda karısıyla bir anlaşma imzaladı ve haftada bir dayak yemek için anlaştı

CHONGQING Aile içi şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemezken, Çin'de adamın biri çözümü bunu kontrata bağlamakta buldu

32 yaşındaki Çinli adam, kung fu dövüş sanatı dersleri alan karısından öyle fazla dayak yiyordu fakat sonunda karısıyla haftada bir kere dayak yiyeceği şekilde bir uzlaşma yaptı

Adamın karısı, Ben onu dövmek istemiyorum fakat gerekli bir şekilde tartışıyoruz ve ben kendime engel olamıyorumdedi Üç hafta önce uzlaşma imzalamalarına karşın de üç kez eşini dövdüğünü ekledi

Adam, satmak müdürü olan eşinin küçüklüğünden beri kung fu dersleri aldığını ve kendisinin de onun bu dinç ve egemen halinden etkilendiğini söyledi

Adam ilk yediği dayağı da hiç unutmamış: Flört evremizdi Saçına acayip bir şekil vermişti, dişi aslana benzemişti Ben de onunla dalga geçtim ve akabinde de kötü şeyler söyledim ilk olarak kung fu'suna o süre maruz kalmıştım

Hiçbir tartışmayı kaybetmeyi sevmediğini söyleyen adam ara sıra dayak yememek için dudaklarını ısırdığını lakin sonunda tekrar her yeri bere yara içinde kaldığını anlattı Sonunda da aile büyüklerinin karşı bir uzlaşma imzalamaya karar vermişler

Her ne dek dövse de karısı ne vakit kocasını mor bir gözle görse çok pişmanlık duyuyormuş: Hemen bir anlaşmamız olduğuna göre baskı faydalanma konusunda kendimi dizginleyeceğim

Aileler ise gerçi umutlu: İyi bir evlilikleri var dolayısıyla bir şey söyleyemiyoruz
kaynak:bilimhaberleri *

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt