Dayakçı 'bedenci' açığa alındı Trabzon'da bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen, dört öğrenciyi darp ettiği iddiasıyla açığa alındı Alınan bilgiye göre, merkeze emrindeki bir ilköğretim okulunda cisim eğitimi öğretmeni olarak ödev yapan RK'nın, okula ait bir topun kaybolması nedeniyle AA, EM, MT, BY isimli öğrencileri darp ettiği öne sürüldü Durum nedeniyle velilerin okula gelmesinin ardındaki öğrenciler bir sağlık durumu kuruluşunda çare edildi Çocuklar sonra ifadelerinin alınması için Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü Burada açıklamada bulunan velilerden Remzi Malkoç, çocukların, öğretmenleri tarafından dövüldüğü gerekçesiyle şikayette bulunduklarını belirtti Malkoç, ''Öğretmen 6 veya 7 çocuğu bir odaya kapatarak sopa, tekme ve tokat biçiminde dövmüş Telefon yoluyla öğrendik ve okula gittik Buraya da gelerek şikayette bulunduk'' dedi AA isimli öğrenci de öğretmenlerinin kendilerini bir sınıfa götürerek burada dövdüğünü ileri sürerek, şunları söyledi: ''Beden eğitimi dersimiz vardı Top kaleden arkadaki tarafa dürüst çıktı ve birisi topu alarak gitti sonradan bize kim olduğunu sordu, tanımadığımızı söyledik sonradan topları bir poşette toplamamı istedi Sınıfa doğru bu arada sopa ile bana ve arkadaşlarıma vurdu Sınıfa girdik ve küfür etti sonra idare binasının önündeki odada sopa ile vurdu'' giderken, Trabzon Valiliğinin konuyla ilgili yazılmış açıklamasında, yapılan ön tahlil neticesinde adı geçen öğretmenin açığa alındığı, okul müdürü ile hoca hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi