Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayakçı Öğretmene Yeni Görev

Dayakçı Öğretmene Yeni Görev
0
29

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-4459599be6936a656e52bfe22b8f559632d8ae33.jpg

Aksaray'da bir öğrenciyi dövdüğü gerekçesiyle vazifesinden alınan öğretmenin hizmet sınıfı değiştirildi. Dayakçı öğretmen vilayet ulusal eğitim müdürlüğünde memur olarak misyon yapacak.

Aksaray'da öğrencisi T.K.'yi dövdüğü gerekçesiyle vazifeden alınan matematik öğretmeni Ali İstek Y'nin vilayet ulusal eğitim müdürlüğüne memur olarak atandığı bildirildi.

Ne olmuştu? ????

14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda matematik öğretmeni Ali İstek Y., ders sırasında 5'inci sınıf öğrencisi T.K.'yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü.

Gürültüyü duyan öteki sınıftaki teknoloji tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, koşarak müdahale ettiği olayda dayak yiyen öğrenci T.K.'yı meslektaşı Ali İstek Y.'nin elinden kurtardı. Daha sonra öbür sınıftaki öğretmenler de çıkıp öğrenciyi alt kata indirdi. 

Ulusal Eğitim Bakanlığı olayın akabinde başlattığı soruşturma sonrası Ali İstek Y.'nin öğretmenlik mesleğine son verdi. 

Genel hizmetlerde idari memur olarak vazife yapmasına karar verilen Ali İstek Y. Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak vazifeye başlayacak.

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt