Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayanamıyorum SusmaLara..!

Dayanamıyorum SusmaLara..!
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dayanamıyorum SusmaLara! Pencerelerimde kara bulutlarım dolaşıyor, Ne yapsam ne etsem güneş göremiyor gözlerimSanki yıkılıyor odamın duvarları üzerime üzerime , Korkuyorum! Bağıra bağıra ağlamak istiyorum İstiyorum lakin yapamıyorum, Yastıga sarılıp avazım çıktıgı dek aşkımı izah etmek istiyorum sana, aşkımın yanı sıra acılarımı Anla! Bilmeni istiyorum bundan böyle, Sustum önceleri, Hep sustum Sonradan kalbim bak dedi , bak sessizligin verdigi kıyamete, gör görki yüregini anlat ona anlat! Dök içindeki aşkı nefreti Neyin varsa püskür suratına ,! Taşıyamıyorum bundan böyle seni susuşlarımda Bozuyorum sessizligimi hıçkırıklarım geliyor arkasından, Hangi gözyaşım hangi gözümden akıyor bilemiyorum Kalbimi acıttın sen ! Ellerini yakalamak istedigim her an yoktun ! Aradım seni, Fazla aradım Özlemiştim ): Ellerimi yüzüne deydirip benim misin ! diyebilmeyi istedi bu yürek, Fakat yinede sustu işte, Sana olan saygısından sustu, seni kırıp incitmekten korktugu için sustu, Sessizce bakışların konuşması için sustu, Herşeyin bir yere dek oldugu ne kadarda oturdu bu söylediklerimin üstüne, Anla işte ! Anla bundan böyle susamıyorum İçimdeki ateşler sönmüyor , Dayanamıyorum Yorgunum Yalnızım Suskunluk taşıyamıyorum artık Saygımıda Sevgimide yok ettin ya sen İşte bu yüzden böyle konuşuyorum BeN özel baskı  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt