Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayıya Yeni Doğum Gunu Mesajları

Dayıya Yeni Doğum Gunu Mesajları
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Umutlar hayaller bugune saklandı Uflediğin mumlarla gun yuzune cıktı sağlıklı mutlu bir yıl gecirmen dileğiyle iyi ki doğdun dayıcığım

Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim

Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında sevgilerin senin etrafında yeğenlerin doğum gunun kutlu olsun

Anne yarısı biricik dayım doğum gunun kutlu olsun

Gunlerden cumartesi şimdi geliyor yağmurun sesi bir elimde telefon kutlamak istiyorum ben seni İyi ki doğdun dayı

Bol gulucuklu yılların olsun dayıcım

Bu mesajı neden cekiyorum unuttum inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur aklıma geldiimagesdayiyayenidogumgunumesajlari5ad910031cc6cpng Doğumgunun kutlu olsun dayıların en tatlısı

Farkında mısın biraz daha yaşlandın ama olsun sen tanıdığım en tatlı dayısın İyiki doğdun

Dedim diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun dayıcığım iyi ki varsın!

Yeni yaşını kutluyorum eski yaşını şutluyorum bugun doğum gunun madem doğum gununu kutluyorum dayıcığım

Similar threads

Doğum gunu sozleri dayıya Dayıya doğum gunu kutlama mesajları Dayılar icin doğum gunu sozleri Dayıcığım doğum gunun kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ulaşmanı temenni ederim Anne yarısı biricik dayım doğum gunun kutlu olsun Bol gulucuklu yılların olsun dayıcım iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
yeğene doğum gunu mesajları ,yeğene doğum gunu smsleri,yeğene doğum gunu msjları Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun Elini kalbine koy, gozlerini kapat, ruhumu sana gonderiyorum Birazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Doğum gunu mesajları, 2019 Doğum gunu sms mesajları Doğum gunu icin kısa Mesajları,Doğum gunu kutlaması Doğum Gunu Mesajları 2019 Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik olum kadar acı sen nefes kadar onemli canım kadar değerlisin iyiki doğdun birtanem Kısa bir mesaj olmalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
2019 Doğum gunu kutlama mesajları Sevdiklerinizin doğum gunlerini kutlamak icin sizlere harika mesajlar derledikBeğeneceğinizi umduğum harika dopum gunu mesajlar sizlerle Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum gunun KUTLU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Doğum gunu sms mesajları Doğum gunu icin kısa sms Doğum gunu kutlaması sms ♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik olum kadar acı sen nefes kadar onemli canım kadar değerlisin iyiki doğdun birtanem ♥ Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt