Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DayZ Açarmı?

DayZ Açarmı?
0
130

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Sistem özelliklerim : RAM : 1,5 GB Ram Ekran Kartı : Nvidia GeForce 0 GT : 512 MB İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+, MMX, 3DNow (2CPUs) Sizce hangi oyunları rahatlıkla açar arkadaşlar ? (Far Cry gibi, GTA gibi, Battlefield gibi) vb açarmı ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar sa bilgisayarımın özzellikleri şöyle: 4 GB Ram 2 GB Nvidia Geforce 940M İntel Core i5 230 ghz İşlemci Sizce bu pc gta5 kaldırırmı yani açarmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Arkadaşlar konu dogru yerdemi bilmiyorum o yüzden özür dilerim benim sıkıntım sniper ghost warior oyun kasıyor modern warfare 3 full ayarlarda oynuyorum ama sniper hafif takılma kasma var ayarlardan düşüreyim dedim ayarlar degişmiyor ne yapmam lazım lütfen Pc Özelliklerim 8 Gb Ram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
merhaba arkadaşlar benim pc mafia 2 yi açarmı ve oyunu oynadıysanız beğendinizmi yani önerirmisiniz ?? sistem: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit DİRECTX:11 Anakart: ASUSTeK P5KPL SE Chıpset:Intel® G31 Intel ICH7 İŞLEMCİ: İntel Pentium(R) Dual Core CPU E 5400 @ 270 GHz (2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar ben Arma 2 yi indirdim + dayz mod yazıyordu indirdim dayz ı da severim o yüzden arma 2 yi kurdum da extras diye dosya var orda da dayz ile ilgili şeyler var onu nasıl kurarım? Ha bu arada ben rar dosyalarını zip diye değiştirdim bir şey olmaz deme :@
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt