Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dayz ve Arma 3 kaldırırmı ?

Dayz ve Arma 3 kaldırırmı ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba beyler ben bu 2 oyunu almayı düşünüyorum ancak kaldırırmı gerçekten emin değilim sistem özelliklerim;

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8200 @233 GHZ 4 çekirdekli
Ram : 4GB
Ekran Kartı : Amd Radeon HD 5450 1GB 64 bit

Similar threads

Arkadaşlar Benim Bilgisayarım ARK SURVİVAL Oyununu Kaldırırmı ? NOT:Eğer Aşırı Kasacaksa Neden Kaynaklandığını ve Kaynaklanan Şeyden bütçeme Uygun Bir Donanım Söylerseniz Sevinirim PC'nin Özellikleri NOTU OKUU Windows 81 6 GB RAM Intel Core i32130 CPU 340GHz 64 BİT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Öncelikle merhaba arkadaşlarSizce bilgisayarım GTA4 ve Battlefield 3'ü kaldırırmı?(düşük ayarlarda olsa bile) Sistemim: İşlemci:Amd A6 6400K 390 Ghz Anakart:Msi A55ME33 Ram:Kingston 4GB HyperX Ekran kartı: (işlemcim apu olduğu için içindekini kullanıyorum)HD 8470D YARDIMLARINIZ İÇİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Paylaş Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ; Sistemim : Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx101 1GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Beyler ArmA 2 oyununu yükledim Güzel Olabileceğini düşündüm Ama Durmadan Kasıyor Nedeni Ne Olabilir ? ? SİSTEM BİLGİLERİ ; Ürün : Packard Bell İşlemci: Intel(R) Core(TM) i72670QM Cpu @ 220 GHz Yüklü Bellek RAM : 6 GB SİSTEM Türü : 64 Bit GÖRÜNTÜ BİLGİLERİ ; Toplam Kullanılabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,528Konular
981,488Mesajlar
31,430Kullanıcılar
qwertypSon üye
Üst Alt