Herkese merhaba arkadaşlar bugün kendim kodlamış olduğum "ddos attack" programın sizlerle paylaşacağım.
- Bu yazılım eğitim amaçlı olup hiçbir şekilde sorumluluk almamaktayım.
KURULUM
- Öncelikle vermiş olduğum Linke giderek dosyayı indirin. Aynı şekilde git clone <link> komutu ile de indirebilirsiniz. İndirdikten sonra masaüstüne çıkartırınız.
-
Kütüphanelerin kurulumu için;
- Klasörü açın ve yukarıdaki klasör dizininin olduğu yere bir kez tıklayarak "cmd" yazın ve ardından çalıştırın. Bu işlem teker teker cd komutu ile o dizine girmeniz yerine direkt olarak size hazır hale getirir.
- Açılan kısımda "pip install -r requirements.txt" yazın ve enterlayın. Bu işlem gerekli kütüphanelerin kurulmasını sağlar. (Eğer bir hata ile karşılaşacak olursanız requirements.txt dosyasını açın ve orada yazanları "pip install ..." komutu ile teker teker kurun.
- Tekrardan klasör dizinini aynı şekilde açın ve "python ddos2.py -threads 999 -method GET -target <link(
!! Tebrikler başarılı bir şekilde kurmuş oldunuz. Size verdiğim işlemleri her seferinde yapmak zorunda değilsiniz sadece sonda kodu çalıştırdığımız kısmı yaparak kullanabilirsiniz.
Bu işlerden anlamayan veya kendini geliştirme aşamasında olanlar için ayrıntılı bir şekilde anlattım. Kuruculara, Yetkililere ve Bütün Forum Sakinlerine saygılarla..
<!BİLGİLENDİRME>
- DDOS ATTACK PAKET
- ddosv1.0 (sınırsız) [0.4 gibi bir saniyede 1 veya daha fazla]
- ddosv2.0 (sınırsız) [0.6-1.0 gibi bir saniyede 25-65 veya daha fazla]
- dos.py (sınırsız)
- süreler temsilidir. programın hızını ifade eder.
İlgilenen arkadaşlarımı
Discord: omicr0n
adresine bekliyorum. Hepinize iyi günler diliyorum!
Örnek Kullanım:
Ekli dosyayı görüntüle 62
- Bu yazılım eğitim amaçlı olup hiçbir şekilde sorumluluk almamaktayım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İndir:KURULUM
- Öncelikle vermiş olduğum Linke giderek dosyayı indirin. Aynı şekilde git clone <link> komutu ile de indirebilirsiniz. İndirdikten sonra masaüstüne çıkartırınız.
-
Giriş yap veya üye ol.
bu linke giderek python 3.10 sürümünü indiriniz. Bunu indirmeniz minecraft oynamak için java yazılımının bilgisayarınızda yüklü olması gibidir, python yüklü olmadığı sürece bu uygulama çalıştırmaz.Kütüphanelerin kurulumu için;
- Klasörü açın ve yukarıdaki klasör dizininin olduğu yere bir kez tıklayarak "cmd" yazın ve ardından çalıştırın. Bu işlem teker teker cd komutu ile o dizine girmeniz yerine direkt olarak size hazır hale getirir.
- Açılan kısımda "pip install -r requirements.txt" yazın ve enterlayın. Bu işlem gerekli kütüphanelerin kurulmasını sağlar. (Eğer bir hata ile karşılaşacak olursanız requirements.txt dosyasını açın ve orada yazanları "pip install ..." komutu ile teker teker kurun.
- Tekrardan klasör dizinini aynı şekilde açın ve "python ddos2.py -threads 999 -method GET -target <link(
Giriş yap veya üye ol.
)>"!! Tebrikler başarılı bir şekilde kurmuş oldunuz. Size verdiğim işlemleri her seferinde yapmak zorunda değilsiniz sadece sonda kodu çalıştırdığımız kısmı yaparak kullanabilirsiniz.
Bu işlerden anlamayan veya kendini geliştirme aşamasında olanlar için ayrıntılı bir şekilde anlattım. Kuruculara, Yetkililere ve Bütün Forum Sakinlerine saygılarla..
<!BİLGİLENDİRME>
- DDOS ATTACK PAKET
- ddosv1.0 (sınırsız) [0.4 gibi bir saniyede 1 veya daha fazla]
- ddosv2.0 (sınırsız) [0.6-1.0 gibi bir saniyede 25-65 veya daha fazla]
- dos.py (sınırsız)
- süreler temsilidir. programın hızını ifade eder.
İlgilenen arkadaşlarımı
Discord: omicr0n
adresine bekliyorum. Hepinize iyi günler diliyorum!
Örnek Kullanım:
Ekli dosyayı görüntüle 62
Son düzenleme: