Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

DDR Bilgisayar hakkında RAM ile ilgili bir sorum var beyler ?

DDR Bilgisayar hakkında RAM ile ilgili bir sorum var beyler ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
DDR bilgisayara 1 gb tan fazla RAM bağlayabilir miyim ? Bilgisayarın özellikleri şunlar;

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 200GHz
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
Takçağım RAM 1 GB DDR400 Mhz (GSKILL)
Bunun yanına birde 256 MB DDR400 Mhz (Elixir) taksam sorun yaratır mı ?

Şimdiden Teşekkürler Beyler

Similar threads

DDR bilgisayara 1 gb tan fazla RAM bağlayabilir miyim ? Bilgisayarın özellikleri şunlar; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 200GHz Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Takçağım RAM 1 GB DDR400 Mhz (GSKILL) Bunun yanına birde 256 MB DDR400 Mhz (Elixir) taksam sorun yaratır mı ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar Bende 1 gb 266 mhz ram var Bir program'dan baktım Böyle gösteriyor ddr2 yazıyor ama tam anlamıyorum bunu cıkarsam yerine 2 gb 800 mhz ram taksam sorun cıkar mı? Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaşlar Bende 1 gb 266 mhz ram var Bir program'dan baktım Böyle gösteriyor ddr2 yazıyor ama tam anlamıyorum bunu cıkarsam yerine 2 gb 800 mhz ram taksam sorun cıkar mı? Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Saleyküm Öncelikle Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Şuan 1 gb 266 mhz ram bulunmakta ancak ben bunu değiştirmek istiyorum nasıl bir ram alabilirim anakartıma uyucak daha uygun 2gb bir ram önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca Anakart özelliklerim Bunlar Ayrıca DDR SDRAM sanırsam benim ki ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Saleyküm Öncelikle Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Şuan 1 gb 266 mhz ram bulunmakta ancak ben bunu değiştirmek istiyorum nasıl bir ram alabilirim anakartıma uyucak daha uygun 2gb bir ram önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca Anakart özelliklerim Bunlar Ayrıca DDR SDRAM sanırsam benim ki ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt