Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

De Kpss Nasıl Olacak

De Kpss Nasıl Olacak
0
133

Similar threads

2019 KPSS Sistemi Nasıl Olacak? 2019 Kpss Alan Sınavı Oğretmen adaylarının KPSS puanına gore atanabilmek icin ozel dershanelerde alanları dışında konularda calışmalarına neden olan sistem sona eriyor Adayların Resim oğretmeniyim neden matematik cozuyorum?diye isyan etmelerine sebep olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
2019 KPSS a grubu ve oğretmenlik sınavına kimler başvurabilir Kpss A Sınavına Kimler katılabilir KPSS a grubu ve oğretmenlik sınavına kimler girebilir 2019 yılında yapılacak olan KPSS ise sadece A grubu ve Eğitim Bilimleri icin yapılacaktır Bu nedenle 0910 Temmuz 2019 yılında yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
KPSS 2019 Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman 2019 KPSS başvuru ve uygulanma tarihleri Genellikle Nisanın son haftası veya Mayısın ilk haftası başvurular alınıyor Temmuz ayının ilk haftasonu da sınav yapılmaktadır 2019 KPSS Eğitim Bilimleri Sınav Takvimi Başvurular: Başvuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
2019 KPSS Eğitim Bilimleri soru ve cevapları 9 Temmuz KPSS A grubu kadrolar sınav soruları Oğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar icin 910 Temmuz 2019 tarihlerinde Kamu Personeli Secme Sınavı (KPSS) duzenlenecek OSYM tarafından duzenlenecek 2019KPSS A Grubu ve Oğretmenlik Sınavı 910...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
2019 de Kpss Sınavı Yapılacakmı Milli Eğitim Bakanı Dincer, 2019 yılında KPSS'nin olacağını belirttiAma KPSS'yi uc ayrı bolum halinde yapılacak Onlar da genel kultur, eğitim bilimleri ve alan sınavı olacak Dolayısıyla onumuzdeki yıldan itibaren alınacak oğretmenlerde alan sınavları yapılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt