Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 KPSS Sistemi Nasıl Olacak?
2019 Kpss Alan Sınavı
Oğretmen adaylarının KPSS puanına gore atanabilmek icin ozel dershanelerde alanları dışında konularda calışmalarına neden olan sistem sona eriyor Adayların Resim oğretmeniyim neden matematik cozuyorum?diye isyan etmelerine sebep olan...
2019 KPSS a grubu ve oğretmenlik sınavına kimler başvurabilir
Kpss A Sınavına Kimler katılabilir
KPSS a grubu ve oğretmenlik sınavına kimler girebilir
2019 yılında yapılacak olan KPSS ise sadece A grubu ve Eğitim Bilimleri icin yapılacaktır Bu nedenle 0910 Temmuz 2019 yılında yapılacak...
KPSS 2019 Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman
2019 KPSS başvuru ve uygulanma tarihleri
Genellikle Nisanın son haftası veya Mayısın ilk haftası başvurular alınıyor Temmuz ayının ilk haftasonu da sınav yapılmaktadır
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Sınav Takvimi
Başvurular: Başvuru...
2019 KPSS Eğitim Bilimleri soru ve cevapları
9 Temmuz KPSS A grubu kadrolar sınav soruları
Oğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar icin 910 Temmuz 2019 tarihlerinde Kamu Personeli Secme Sınavı (KPSS) duzenlenecek
OSYM tarafından duzenlenecek 2019KPSS A Grubu ve Oğretmenlik Sınavı 910...
2019 de Kpss Sınavı Yapılacakmı
Milli Eğitim Bakanı Dincer, 2019 yılında KPSS'nin olacağını belirttiAma KPSS'yi uc ayrı bolum halinde yapılacak Onlar da genel kultur, eğitim bilimleri ve alan sınavı olacak Dolayısıyla onumuzdeki yıldan itibaren alınacak oğretmenlerde alan sınavları yapılmış...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.