Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

de Kpss Var mı

de Kpss Var mı
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 de Kpss Sınavı Yapılacakmı

Milli Eğitim Bakanı Dincer, 2019 yılında KPSS'nin olacağını belirttiAma KPSS'yi uc ayrı bolum halinde yapılacak Onlar da genel kultur, eğitim bilimleri ve alan sınavı olacak Dolayısıyla onumuzdeki yıldan itibaren alınacak oğretmenlerde alan sınavları yapılmış olacak

Oğretmen Adaylarına 2019′te 3 Bolum KPSS Yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, onumuzdeki yıldan itibaren oğretmen alımlarında yine KPSSnin olacağını belirtti

Similar threads

images2019agustosogretmenatamalari5afa1a74b3a32 Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, 40 bin oğretmen alımını Ağustos ayının sonuna doğru gercekleştirmiş olacaklarını bildirdi Dincer, onumuzdeki yıldan itibaren oğretmen alımlarında yine KPSS'nin olacağını belirterek, ''Ama KPSS'yi uc ayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
2019 KPSSde Oğretmen Adaylarına Alan Dışı Soru Sorulmayacak Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer 2019 KPSS yeterlilik sınavıyla ilgili calışmaların devam ettiğini ancak ağustos ayında yapılacak atamalara yetişmeyeceğini soylediYeterlilik veya diğer adıyla alan sınavı onumuzdeki yıldan itibaren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Oğretmen Olma Şartları Değişiyor 2019 Oğretmen Olma Şartları 2019 Oğretmen olabilmenin şartları yeniden duzenleniyor Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer oğretmen atamalarında değişen şartları ilk kez acıkladı İşte yeni Oğretmen Olma Şartları; Milli Eğitim Bakanı Dincer, uygulanan oğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 40 bin hoca alımını Ağustos ayının sonuna doğru gerçekleştirmiş olacaklarını bildirdi Dinçer, önümüzdeki yıldan itibaren hoca alımlarında yeniden KPSS'nin olacağını belirterek, ''Ama KPSS'yi üç farklı birim halinde yapacağız Onlar da genel kültür, eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2019 Yılında Kpss Nasıl Olacak 2019 Kpss Nasıl Olacak 2019 yılında KPSS uc ayrı bolum halinde yapılacak Bunlar; genel kultur, eğitim bilimleri ve alan sınavı olacak
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt