Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

De Oğretmenlere Alan Sınavı

De Oğretmenlere Alan Sınavı
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 De Oğretmenlere Alan Sınavı Hakkında Bilgi

Son olarak Osym Başkanının bahsettiği oğretmenlere yonelik alan sınavı 2019 yılında gercekleşecek Osym başkanı konuyla ilgili şoyle konuştu:

Milli Eğitim Bakanlığı'nın en cok ihtiyac duyduğu 1516 alanda, 2019'te alan sınavı yapacağız Burada ne yapacağız? Genel kultur, genel yetenek, eğitim bilimlerinin yanı sıra bir alanın nasıl oğretileceğine dair sorular soracağız ve o alanın kendisiyle ilgili sorular soracağız

Yani bir matematik oğretmeni genel kultur, genel yetenek sorularına tabi tutulacak, bir matematik oğretmeni eğitim bilimleri dediğimiz pedagojik formasyon onlara tabi tutulacak, matematiğin nasıl oğretilmesi gerektiği yonundeki sorulara maruz kalacak ve matematiğin cebiri, geometrisi konusudaki sorulara da maruz kalacak, bunlarla olceceğiz Dolayısıyla bu alanın nasıl oğretileceği konusunda da bir gelişmenin olması beklenir

Sınavın tarihi ve iceriği Osym'nin sitesinde acıklanacak

Similar threads

2019 De Öğretmenlere Bölge Sınavı Hakkında Data Son olarak Ösym Başkanının bahsettiği öğretmenlere yönelik bölge sınavı 2019 yılında gerçekleşecek Ösym başkanı konuyla ilgili şöyle konuştu: Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın en fazla ihtiyaç duyduğu 1516 alanda, 2019'te bölge sınavı yapacağız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
images2019ogretmenlikalansinavinezaman5ad8c462056b3 Bu sene ilki uygulanacak olan Oğretmenlik Alan Bilgisi sınavı 14 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak Sınav icin başvurular 6 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak ve 15 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek Muracaatlar OSYM Sınav merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Oğretmen Olma Şartları Değişiyor 2019 Oğretmen Olma Şartları 2019 Oğretmen olabilmenin şartları yeniden duzenleniyor Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer oğretmen atamalarında değişen şartları ilk kez acıkladı İşte yeni Oğretmen Olma Şartları; Milli Eğitim Bakanı Dincer, uygulanan oğretmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
images2019ogretmenlikalanbilgisisinavtarihleri5ad8b61b3c00c 2019 KPSS yenilendi Oğretmenler icin yeni uygulanacak OABT sınavı 14 Temmuz 2019'de yapılacak 50 sorunun sorulacağı OABT sınavında oğretmenler kendi alanlarından sınava tabi olacaklar 15 alanda yapılacak olan OABT sınavında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
2019 KPSS Sistemi Nasıl Olacak? 2019 Kpss Alan Sınavı Oğretmen adaylarının KPSS puanına gore atanabilmek icin ozel dershanelerde alanları dışında konularda calışmalarına neden olan sistem sona eriyor Adayların Resim oğretmeniyim neden matematik cozuyorum?diye isyan etmelerine sebep olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt