Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dead space yükleme için yardım lütfen??

dead space yükleme için yardım lütfen??

Similar threads

Oyunu Açıyorum playe basıyorum köşede beyaz yazıyla önce loading sonra the cousıns bellic yazıyo sonra böyle kalıyo işte lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
merhaba arkadaşlar metro LL da bir bölüm var ama bu o kadar önemli değil asıl önemli olan bölümün geçilmemesi şöyle söyleyeyim internetten video sunu izledim o bölümün orada adam faster faster diyo bizi tutup kapının üstünden atıyo ama bende faster faster diyo olduğu yerde kalıyo daha oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Crysis Yardım Bilenler Baksın Lütfen!!! Crysis i yükledim oyuna girdim tek oyuncu yapıp kolay da oyuna başla diyorum sonra yükleme ilerliyor diyo sonrada hemen menüye dönüyo anlamadım gitti bilen birisi varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Arkadaşlar dvd olarak oyunu aldım eve geldim yükleme yabcam ama aptal aptal işler çıktısanırım kurulumsuz oynamak içinmişherhangibi kurulum dosyası yok cd içindezaten cd taktığımda bu ekran geliyo http:img149**************img1494371carbonjw7 alternatif yüklemeye tıklayınca bi klasör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaşlar Crysis'i pc ye yükledim ***** yaptım fakat oyuna girmek için tıkladığımda Crysis uygulamayı durdurduşeklinde bir hata alıyorum ve oynayamıyorum Sistemim 64bit Vista home premium Core2duo 200gh işlemci 4gb ddr3 ram GeForce GT 130M 512mb ayrılmış toplam 23gb ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt