Bizler Death Stranding’in resmi çıkışını bekleyeduralım, bazıları çoktan oyunu oynadı, tefsirlerini yaptı, güzeliyle kötüsüyle tecrübelerini aktardı. Bazıları de eskilere, 2016 yılında E3’te yapılan tanıtıma gidip aslında oyunun çıkış tarihinin 8 Kasım olacağına dair orada bir işaretin saklı olduğunu argüman etti.
GermanStrands rumuzlu twitter kullanıcısı Death Stranding ile ilgili iletisinde E3 2016’da yapılan duyurudan bir ekran imgesi paylaşıyor ve görselde birtakım detayların oyunun 8 Kasım’da çıkacağını işaret etmiş olabileceğini öne sürüyor.

Görselde kimileri birbirine bağlı 11 harften aşağıya yanlışsız 8 bağ indiğine dikkati çekiyor bahse husus kullanıcı. 2019’un Balina Yılı olduğunu ekleyip çıkış tarihinin taa 2016’da ilan edildiği biçiminde noktalıyor argümanını.
Açıkçası çok tezli bir önerme üzere geldi bana, bunun bir tesadüften ibaret olması kuvvetle olası benim nazarımda. Ancak yeniden de laf konusu kullanıcıyı takdirle karşılıyorum. Tahminen de o haklıdır, kim bilir? Bakalım Hideo Kojima bu sav ile ilgili olarak da bir açıklama yapacak mı…