Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dede Korkut hayatı hakkında bilgi topluyorum

Dede Korkut hayatı hakkında bilgi topluyorum
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Büyükbaba Korkut hayatı hakkında veri topluyorum Büyükbaba Korkut eserleri ve hayatı hakkında ayrıntılı bir araştırma yapıyorum ve bu konuda bilgisi olanların bu sayfadan paylaşmalarını rica ediyorumŞimdiden teşekkürler  

Similar threads

büyükbaba korkut hakkında bilgi lazım varmı sitenizde ? SelamBir araştırma ödevim için büyükbaba korkut hakkında bilgi toplamam gerekliHikayelerini araştırdım lakin hemen kendisiyle ilgili bilgilere ihtiyacım var Yardım edermisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Büyükbaba Korkut hayatı Büyükbaba Korkut kimdir Büyükbaba Korkut hakkında bilgi İşte Dede Korkut hakkında birkaç bilgi Büyük Türk destan bilgesi Büyükbaba Korkut'un kişiliği üstünde bilgilerimiz yetkisiz kalıyor KorkutAta adıyla da tanınan Dede Korkut, söylentilere tarafından Oğuzların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Dede Korkut Hakkında Kısaca Veri Oğuzların epik öykülerinin kahramanı ve anlatıcısı dede Korkutun yaşamı hakkında bilgiler söylentilere dayanır Oğuz Han'a vezirlik yaptığı, Hz Muhammet'e elçi olarak gönderildiği ve Oğuzlar aralarında İslâm dinini yaydığı da bu söylentiler aralarında yer alır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Dede Korkut'un hayatı ve özellikleri nedir Büyükbaba Korkut'un hikayelerinin özellikleri Dede Korkut'un hayatı ve özellikleri Dede Korkutun 570–632 yılları arasında, Hz Muhammed (SAV) zamanında yaşadığı rivayet edilmiştir Oğuzların Kayı veya Bayat boylarından geldiği, hem geçmişten ve hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Büyükbaba Korkut Doğum ? Ölüm ? Iş Seyyah, ozan Dede Korkut, Türk efsanevi seyyah, ozanKorkut Soy olarak da bilinir Epik öykülerinin derlenmesiyle Dedem Korkut Ala Lisanı Taifi Oğuzan isimli eser ortaya çıkmıştır Dresden ve Vatikan'da edinmek üzere eserin iki nüshası mevcuttur Eser Orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt