Dedemin İnsanları Gökçe Bahadır dedemin insanları filmi dedemin insanları oyuncu kadrosu dedemin insanları fiml konusu gökçe bahadır ali sunal evliliği fotoları haberleri burada arkadaşlar Meşhur senaryo yazarı ve yönetmen Çağan Irmak'ın yönetip, yazdığı Dedemin İnsanları filmi 25 Kasım da vizyona giriyor Melek'lerim Dedemin İnsanları film konusu ile çoktan alaka göreceğe benziyor Özelliklede Dedemin İnsanları oyuncu kadrosu başarılı isimlerden oluşuyor ve buda izleyicinin çoktan ilgisini çekiyor Dedemin İnsanları Gökçe Bahadır ile film üzerine ve Gökçe Bahadır Ali Sunal hakkında yapılan söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1548646834 1548646834 dedemininsanlarigokcebahadir5c4e79b6dbcdededemininsanlarigokcebahadir5c4e79b6dbcde dedemininsanlarigokcebahadir5c4e79b6dbcde * Filmde İbrahim karakteriyle karşımızdasınız İbrahim nasıl biri? Yiğit Özşener: ıbrahim, Mehmet karakterinin damadı ve belediye başkan yardımcısı Karısına âşık, çocuklarını fazla seviyor, işinde iyi, doğru, toprağına tabi, çevresindeki insanlara sahip çıkan eğlenceli bir adam Filmde bir göç hikâyesi anlatıyoruz fakat yakın tarihimizden 1980 öncesi ve sonrasıyla ilgili ipuçları da veriyoruz * Nasıl bir film olduğunu düşünüyorsunuz? Y Özşener: Can acıtıcı, dramatik bir film yok, eğlenceli de Büyük oranda birebir yaşanmış bir hikâye, Çağan’ın (Irmak) hikâyesi ılk görüşmemizde “Sakin ağırbaşlı çekeceğiz, çok ciddiye alırsak çekemem dedi Müziği bile çok dramatik gerçekleştirmek istemiyordu Herkes kendi payına düşeni alsın tavrı vardı * Filmde rüya gibi bir oyuncu kadrosu var Y Özşener: Merak ettim lakin Çağan’a sormadım bunu Kendimce Çağan’ın kafasında keskin halk müziği vardı Pek olgunlaştırdı ve filmi çekti ılk okuma provasında hepimiz bir araya gelmiştik Prova bittiğinde Çağan’ın şunu söylediğini duydum: “Bir kez daha yanılmadığımı gördüm Gişe işlerinden anlamam fakat iyi fakat böyle bir film çekilmiş ve ben de oynamışım ŞÖHRET YÜZÜNDEN KÜFREDEMİYORUM * Oyunculuk hayallerinizin hangi noktasındasınız? Y Özşener: Her proje yeni bir yol Ömrümün ardına kadar her zaman yeni bir şeyle karşılaşmayı ümit ediyorum Fazla zorlanacağım bir şeyle de karşılaşmayı diliyorum Çalıştıkça, ürettikçe mutlu olanlardanım * Şöhret ne yaptı size; ne getirdi, ne götürdü? Y Özşener: şan beni daha tanınır kıldı, beni daha dikkatli olmaya özendirme etti Her şeye uyarı etmeye başlayınca da sıkılmama neden oldu şöhret bazı arkadaşlarımla aramın hafiften bozulmasına, fakat daha sonra iyi arkadaşlarım oldukları için ömür boyu yanlarında kalmama, bana yardım çıkmalarına neden oldu şöhret daha fazla insanın bana tavsiyede bulunmasına neden oldu şan imzamı daha sık atmama neden oldu şan bilmediğim birçok insanla bilmediğim birçok fotoğrafımın olmasına niçin oldu Altlarına ne yazıyorlar bilmiyorum, internette nasıl dolaşıyor hiç bilmiyorum! şöhret herkesin beni işine geldiği gibi algılamasına niçin oldu şan benim elimi kolumu bağladı; şöhret bağıramamama niçin oldu şan yumruk atamamama niçin oldu şan küfredemememe niçin oldu şan bunların hepsine niçin oldu şan taşınması gereken bir tartı, bir yana da hayatı kolaylaştıran bir şey MUTLU OLMA HALİ FAZLA ABARTILMAMALI * Hırslı mısınızdır? Y Özşener: Bazen hırslanırım dürüst içe * Enerjiniz ve hırsınız kontrolden çıkar mı? Y Özşener: Denetim mekanizması yüksek biriyim id * Kendinizi yalnız ve kırılgan hissettiğinizde nereye sığınırsınız? Y Özşener: Evimle bağımın olmamasına rağmen evime sığınırım Fazla yakın dostlarımla zaman geçirmek, güzel beş etmek isterim Bol bol yürürüm Yürüyünce fazla düşünüyormuş gibi oluyorum fakat aslında fazla düşünmüyorum Bir sürü hafıza kafada akıyor gidiyor, o bana iyi geliyor * Mutlu biri misiniz? Y Özşener: Mutluyum, bazen de mutsuzum Mutlu olma halinin çok da abartılmaması gerektiğini düşünüyorum BENİM BÖYLE BİR IŞ YAPACAĞIM BELLİYDİ * Gökçe Bayan, siz nasıl bir roldesiniz filmde? Gökçe Bahadır: Nurdan isimli karakteri oynuyorum 10 yaşındaki Çağan’ın annesi rolündeyim Nurdan, dönemine göre çağdaş düşünen, esprili, egemen, ailesine çok düşkün, zorluklar aleyhinde aileyi ayakta tutmaya çalışan bir kadın * Sizce nasıl bir film oldu? G Bahadır: Her akşam fragmanları izliyorum, tüylerim diken diken oluyor Doymuş bir film * Küçükken ünlü olma hayaliniz var mıydı? G Bahadır: Küçükken yaşam böyle değildi, diziler yoktu Görsel bir şey gerçekleştirmek istediğimi biliyordum Gittiğimiz mekânlarda piste çıkıp oynar, şarkı söylerdim şarkı söylemeyi fazla severim Benim böyle bir şey yapacağım belliydi, şaşkınlık olmadı * Oyunculuk hayallerinizin hangi noktasındasınız? G Bahadır: Hayaller devam etiği sürece hayat güzel ilerliyor Kendimce doğru gidiyorum Daha çok gerçekleştirmek istediğim şeyler var oyunculuk adına * Hayatınızın rolü ne olabilir? G Bahadır: Bir müzikalde oynamak istiyorum En büyük hayalim o Kendimi Rita Hayword gibi bir Broadway sahnesinde hayal ediyorum ALİ OLMASA BELKI HİÇ EVLENEMEZDİM * Evliliğiniz nasıl gidiyor, kaç ay oldu evleneli? G Bahadır: Dört aydır evliyim, gayet güzel gidiyor Ali’yle (Sunal) evcilik oynuyor gibiyiz! Evlendim ne oldu, hiçbir şey anlamadım, hiçbir şey değişmedi * Ilk görüşte aşk mıydı sizinki? G Bahadır: ılk görüşte aşk gibi değildi lakin bildiğim kadarıyla Ali beni evvelden kafasına takmış, izlemiş karşılaştığımız yerlerde Hayat, tesadüfler bizi karşısında karşıya getirdi * Evliliği düşünüyor muydunuz peki? G Bahadır: Ben fazla evlenebilecek bir tip değildim Kızlar evlilik hayalleri kurarlar ya, ben pek biri değilim Ali olmasa şayet de evlenemezdim * Ali Sunal’da sizi büyüleyen şey neydi? G Bahadır: Ali’nin samimiyeti ve gülüşü GÖKÇE BAHADIR: AŞKI ÖLDÜREN IZDIVAÇ YOK BİZİZ * Âşık bir bayan olarak aşk için ne söylersiniz? Geçmişte ne düşünüyordunuz, şimdi ne düşünüyorsunuz? G Bahadır: “Aşk acı çekmektir derler ya, onu da yaşadık bu arada lakin aşk mıydı o bilmiyorum Aşk benim için heyecan Telaşı öldürmemeye hedeflemek çok kayda değer evlilikte Izaç aşkı öldürmüyor, öldüren biziz * Şan sizi etkiledi mi? G Bahadır: şan işimin getirdiği durum, başka bir şey değil Seviliyor almak fazla güzel YİĞİT ÖZŞENER: HAVA HARP OKULU’NA GİRMEK İSTİYORDUM * Küçükken ne almak istiyordunuz? Y Özşener: Bir ara pilot olmayı ve Hava Harp Okulu’na girmeyi düşündüm, kıyısından döndüm * Sosyal hayatınızı doymuş dolu yaşıyor musunuz? Y Özşener: ıstediğim şeyleri yapmaya zaman ayırıyorum Seyahat etmeyi çok severim, tek başıma seyahati de öyle Bir yerde tanıdık olmayan olmayı çok seviyorum