Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

dediğiniz gibi dedem ve kız arkadaşımı yüzleştrdm ve tekrar hayal kırıklığı napacm ölmk istiyorm

dediğiniz gibi dedem ve kız arkadaşımı yüzleştrdm ve tekrar hayal kırıklığı napacm ölmk istiyorm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
daha önce belirtmiştim bu konuyu bunun aşağıdakileri ve bnun üstüne tavsiyelerinize uyarak kz arkadaşım ve dedemi yüzlştirdim

19 yaşındayım kız arkadaşıma doğum günüydü hediye aldım200 tl güzel bi yüzük aldımmasama koydumkırmızı bi kutudaydıhevesle buluştuk verdim kız kutuyu açtı ne görsün kutuda sapsarı bi balqam
kız yüzüme tokat attıve uzaklaştı eve gittimdedem 2 torba bira fıstık almış at yarışı izliyo bide altıılı kuponları falandedim dede yüzüğü senmi aldın
dedi he la o karıya mı verecen karanacı aldım sattım yüzüğü daha yardımcı iş yaptım dedidedim ne hakkın var almaya bıktım bu adamdan kolaylık evine yollamak istiyom annemler karşısında çıkıyo

uzun uğraşlar sonucu konuştum ve inanmassan dedeme yüzleştireyim dedim kabul etti dedemede dedim gelsin gelsin dedibize çağırdım geldi
dedem tekrar her zamanki gibidedem birası ve fıstıklarıyla salonda beygir yarışı izliyodu içeri girdikdedeme merhaba efendim dedi bu karı mı dedi bana
ne diyosun büyükbaba dedimla bunu pvyondanmı getirdin la desydin bizim fadılın mekanda daha iileri vardıdedi dedim kulağına dedem hasta falan şizofren dedimsonra oturduk dedeme dedim sen aldın demi falanyoo sen onu komşunun kızı figene vermedinmi deddi kız arkadaşım baan döndü sinirli bi şekilde buna ne diyiceksin dedi dedem annemin danteli aldı hapşırdı ondan sonradan burnunu sildi ve kız arkadaşıma fırlattııdaha sonra kız arkadaşım çığlık attı fazla huylanır o eski kız arkadaşım diyim terkeetti beni işte dedem kalktı bide güzeller güzeli kızın yüzüne güneş gibi sapsarı balgamını tükürmesinmikızçığlık attı nası kaçtığını hhatırlamıyorum napıcam bundan böyle geride dönmez dedemden bıktımmm :mad:

858,497Konular
981,922Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt