Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dedim, çok yalnızım..

dedim, çok yalnızım..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dedim: Çok yalnızım
Dedin: ???????? ??????? Ben ki sana çok yakınım Bakara186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim
Dedin: ???????? ???????? ??? ???????? ?????????? ????????? ?? ????? ????????? ???? ????????? ???????????? ??????????
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret Araf205

Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: ????? ?????????? ??? ???????? ??????? ?????? ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim
Dedin: ???????????????? ????????? ????? ???????? ????????(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir Hud90

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:?????? ??????????? ????? ?????? ???? ???????? ??????????? ???? ????????? ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe104

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı
Dedin: ??????? ?????????? ?????????? (2) ??????? ???????? ????????? ?????????? ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir Ğafir23

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: ????? ??????? ???????? ?????????? ????????ALLAH bütün günahları bağışlayandır Zümer53

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: ?? ??? ???????? ?????????? ?????? ??????ALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur Ali İmran135

Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum
Dedin: ????? ?????? ??????? ?????????????? ?? ??????? ????????????????? Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever

Birden 'İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var'
Dedim Sen de ???????? ??????? ??????? ????????
'ALLAH kuluna yetmez mi?' (Zümer36) Dedin

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: ??? ???????? ????????? ??????? ????????? ??????? ??????? ???????? (41) ???????????? ???????? ?????????? (42) ???? ??????? ???????? ?????????? ??????????????? ????????????? ????? ???????????? ????? ???????? ??????? ???????????????? ????????
Ey inananlar! ALLAH'ı çokça zikredin Ve O'nu sabahakşam tesbih edin Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur i de size istiğfar eder ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir Ahzap4143

SELAM VE DUA İLE

**alıntıdır**

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt