Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dedim ya sana deil,bu hareket sakın yanlış anlama

Dedim ya sana deil,bu hareket sakın yanlış anlama
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dedim ya sana deil,bu hareket sakın hatalı kavrama İşaretler vardı en amansız zamanlarımda, Sana beni andıran Yalvarırken, inlerken acıdan Haykırırken, düğüm düğüm olurken ÇözÜlmeye bir adım kalıp, Tekrar yüreğimi kanatırken anılar Gördüklerini görmezden geldin sen İşaretlerden anlamadın, Diyordun ya Benden daha sonra, gerçi mutlu olmalısın Dilemen gereken sonum olmalıydı, İşte sen bu dileğinde bile yanıldın Bu hareket sana deil, lanet olası gururuna Tüm varyoslarınla yaşadım seni, senden sonra Işık varken imkansızdı, Diğer yüzlerde görmek belki seni O nedenle, diğer tenlerde yarattım vücudunu kuytu odalarda Kapattım tüm ışıkları, Ağladım çok, Tebessüm Etmek gerekirken geçici heveslerden sonradan Teredütte kalıyordun ya sık sık, Ve işte, dönmemen için bir sebep daha sana Yazıklar olsun bana,insanlığıma Sevgiden anlamayan dünyaya Al işte bak, senden sonra bir ihanet daha Dedim ya sana deil,bu hareket sakın yanlış kavrama Yalnızca lanet olası gururuna HOŞÇAKALdiyorduk ya her defasında çok yazdık ve asla yazdığımıza sadık kalamadık bu bir lanet okuma, sebep ise hengame olan bu sevdaya alinti  

858,498Konular
982,045Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt