Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DEFACTO'DAN YENİ TRİKO KOLEKSİYONU

DEFACTO'DAN YENİ TRİKO KOLEKSİYONU
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
a323e8a7-b8ef-4ffb-8cac-583e277202b6-watch%20pink%20receipt%20Copy%206%20(1).jpg

DeFacto, sürdürülebilirlik ve etraf hassaslığına yönelik farkındalık yaratan “Doğa Kalp Ben” kampanyası kapsamındaki yeni koleksiyonununu sundu. Tabiata olan tutkusunu yeni triko koleksiyonuna yansıtan DeFacto, bu defa “Triko Kalp Ben” diyerek sonbahar ve kış gardıroplarının vazgeçilmez kesimlerini mevsimle özdeşleşen tonlarda tasarladı.

Sürdürülebilir bir ömür ve moda anlayışıyla bayan ve erkekler için tasarlanan koleksiyon, sonbahar ve kış mevsimini sıcak, şık ve konforlu geçirmek isteyenler için hazırlandı.

Tabiat dostu ve etrafa hassas kumaşlarla hazırlanan DeFacto Triko Koleksiyonu, kazaktan pantolona, elbiseden eteğe yenilikçi desenlerle gardıroplarda yerini alıyor. Koleksiyonda tercih edilen pastel ve nude ayrıntıların yanı sıra kızıl – kahve tonlarından, küllü sarıya, nötr bejden, isli siyaha kadar mevsime uygun doğal renkler kışın tabiatla olan ahengini tabir ediyor.

Similar threads

DeFacto sonbaharı, renkli, eğlenceli ve etraf dostu “Doğa İçin Al” koleksiyonuyla karşılıyor. Tabiata dönmeyi özüne dönmek olarak tanımlayan DeFacto, “Doğa Kalp Ben” teması kapsamında “Okula Dönüş” koleksiyonu ile başlayan tohum etiket uygulaması, “Doğa İçin Al” koleksiyonu ile devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
DeFacto sonbaharı, renkli, eğlenceli ve etraf dostu “Doğa İçin Al” koleksiyonuyla karşılıyor. Tabiata dönmeyi özüne dönmek olarak tanımlayan DeFacto, “Doğa Kalp Ben” teması kapsamında “Okula Dönüş” koleksiyonu ile başlayan tohum etiket uygulaması, “Doğa İçin Al” koleksiyonu ile devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Tabiata tutkusunu Modayı Sürdür ideolojisiyle vurgulayan ve koleksiyonlarıyla her bayana doğallığını keşfettiği bir ayna tutan KNITSS, Serene Koleksiyonu ekru, camel, bej ve griden, şeftali, limon, leylak üzere feminen pastellere, fuşya, petrol, tarçının güçlü ve canlı tonlarına uzanan renk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Etrafa hassas, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için dizayndan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür ideolojisini benimsiyor. Yeni koleksiyon Serene ile sürdürülebilirliği bir nokta daha ileriye taşıyan marka, mix & match ahengiyle da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Trikonun çağdaş yüzü KNITSS, tabiattan ilham alarak tasarlananan 'Beautiful Flora' koleksiyonuyla döneme yumuşak bir geçiş yapıyor. Baharın renklerini ve güneşin gücünü taşıyan bu koleksiyon ile birlikte çok sevindiğimiz bir haber de aldık. KNITSS Beautiful Flora koleksiyonunu doğal kaynakların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,549Kullanıcılar
ux720Son üye
Üst Alt