Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Defalarca bana bakıyodu sizce benden gerçekte hoşlanıyor mudur??

Defalarca bana bakıyodu sizce benden gerçekte hoşlanıyor mudur??
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Biz benzer dersanedeydik fakat ayrı sınıflardaydık Sene başlarında ben onu farketmemiştim öyle Sonradan onun bana olan bakışlarını farkettim ve ona karşı bi ilgi oluşmaya başladı bende Birincil başlarda arkadaşımla falan dalgasına bahsetsek de bu konudan daha sonraları ben de hoşlanmaya başladım ondan Bu birey benim kankimin arkadaşı oluyodu bide ama uzun zamandır görüşmemişler Her ne dek bizi tanıştırmasını söylediysem de kankime yapmadı Her neyse bu çocuk defalarca bana bakıyodu Koridorda arkadaşlarıyla konuşurken falan da sanki muhatabı benmişim gibi gözü defalarca bendeydi Topluluk bi ortamda olsak gözleri beni buluyodu yine Ve biz tüm yıl böyle bakınmakla yetindik işte Lakin ben gerçekte onu sevdiğimi anladım Sizce ne yapmalıyım? Onun da bana bi ilgisi var mıdır? Bana yardım edebilirmisiniz rica etsem??

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt