Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Defalarca Boşanma Davası Açtığı Eşinden Boşanamayan Adam Şansını Sahte Savcı Kılığına Girerek Denedi

Defalarca Boşanma Davası Açtığı Eşinden Boşanamayan Adam Şansını Sahte Savcı Kılığına Girerek Denedi
0
41

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-56a597ec1f705075def18dec9d71b758398065ff.jpg

Ankara'da adliyeye düzmece savcı kılığında girmeye çalışan bir kişi polisler tarafından fark edilerek yakalandı. Yakalanan kişi, 5 sefer boşanma davası açtığı karısının kendisinden ayrılması için bu türlü bir metoda başvurduğunu söyledi.

Sabah'tan Dilahan Dumanoğlu'nun haberine nazaran, Ankara Adliyesi'nde misyonlu polis memurları 19 Ocak'ta şahsi aracıyla adliye otoparkına girmek isteyen Hakan Murat S.'den kimlik istedi. Polis memurları, Hakan Murat S.'nin verdiği savcı kimliğini alarak arama yaptı. 

Şüphelenen polisler isme ilişkin rastgele bir kayıt bulamazken, Hakan Murat S. aracıyla olay yerinden kaçtı. Emniyet ünitelerine haber verilmesi üzerine 'resmi dokümanda sahtecilik' hatasından aranan Hakan Murat S. bir mühlet sonra yakalandı.

5 kere boşanma davası açıtı

Hakan Murat S. sözünde, eşi Ö.A. ile 31 Aralık 2020'de evlendiklerini lakin bir müddet sonra ortalarında uyuşmazlık başladığını belirterek, '2021'in Şubat ayında boşanma davası açtım. Lakin devam eden süreçte barıştık. Sorunlar epeyce farklı tarihlerde 4 sefer daha boşanma davası açtım ve her seferinde kendisi ile tekrar barışarak davayı geri çektim. Aramızdaki geçimsizlik devam edince aklıma, düzmece kimlikle yakalanarak hakkımda süreç yapılması ve bunu da Ö.'nün öğrenmesi ile benden ayrılacağı, bu biçimde ilgimizin biteceği fikri geldi' savında bulundu.

Hakan Murat S. geçersiz savcı kimliğini ise 200 liraya çıkardığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt