Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Defne' joy foster in annesi konuştu!

Defne' joy foster in annesi konuştu!
0
91

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
DEFNE JOY FOSTER IN ANNESİ KONUŞTU!

NEDEN SUSUYORLAR?

Tüm aile Hele de sen Neden bir şeyler söylemedin şunca zaman? Ilk 34 gün muhakkak şoktaydınız, perişandınız, hala da öylesiniz lakin bunca suskunluk bir takım el ağızlarında Şart âşikâr, ne diyebilirler ama?zevzekliğine dönüştü
Daha da susacağız bir müddet İlker evlat böylece yerinde fark etti çünkü O kocasıdır, çocuğunun babası, ailesinin reisidir Ben anneyim fakat bağrıma taş basar karara hürmet duyar beklerim Damadım hepimizi topladı Orada dedi oysa; Hele acımızı bir yaşayalım anam Hele herkes eteğindeki taşı döksün Bir toparlanalım ondan sonradan baksınlar bakalım bu işin aslı faslı ne, nereye, nerelere varacak?

Buna saygı duyuyorum ama içime de kurt düşüyor?

Bekle biraz daha ne olur İlker farklı bir çocuktur Dürüsttür, merttir, cesurdur Soruşturmada beceriksiz var mı, hatalı var mı, durum çarpıtılmış mı? Kızımın o evde ne işi varmış, neler olmuş? Bizim de bildiğimiz, duyduğumuz, öğrendiğimiz şeyler var Hepsi çıkar elbet ortaya bekle

ACI HABERİ, TV'DEKİ DAHA AŞAĞI YAZIDAN ÖĞRENDİ

Anne Hatice Foster, acı haberi aldığı o günü şöyle anlatıyor: Birazcık sıkıntılarım vardı Bodrum Turgutreis'te fazla sevdiğim arkadaşlarım Gel tebdil mekân yap, iyi kazançdediler, gittim O sabah erkenden kalkıp kahvaltıya oturduk Gülüşüp konuşuyorduk kadın kadına Tam karşımda televizyon açık Hangi kanaldı hatırlamıyorum Bir daha aşaği yazı geçtiler Kızımın adını okudum önce Gerisini seçemedim Dedim Aman şansa bak kızım misafir olacakmışDaha Sonra daima birlikte ekrana kilitlendik Tekrar benzer alt yazı geçiyor Ölü bulundukısmını okudum Şaşırdım lakin fazla hafif Bu kız tekrar bir hinlik ardındandedim Sonra yayını durdurup haberi anlatSözleri boğazına takılıyor o anda Hıçkırarak ağlamaya başlıyor Boğulur gibi, gidip gelen konuşarak tamamlamaya çalışıyor Kalbimin sesini dıştan duyarlardı, öyle vuruyordu kalbim Parçalandım ben yaa, ben değil oldum yok oldum Savaaaaaş Dünya simsiyah oldu, âmâ oldum, sağır oldum ben yaa Can'ım kaldı lakin canım gitti SavaaaaşDaha da devam edemiyor

PİLOTLA PAZARLIK

Erkek kardeşi, Defne'nin dayısı emekli bankacı Nejat Bey var yanımızda O tamamlıyor gerisini: İstanbul'a gelecek fakat uçakta yer yok Hava yolları sağ olsun, ne yapıp edip bir yer açıyorlar ablama o kadar çok ağlayıp haykırıyor ama Böyle yaparsa almam uçağademiş kaptan pilot Pazarlık etmişler, Bitmiş ağlamam lafdemiş Ürkütmek için söylemişlerdir belki de Veriyorlar sakinleştiriciyi, basıyorlar iğneleri hapları külçe gibi binip iniyor O günden beridir de yalnızca 35 yudum su içiyor, lokma sokmuyor ağzına 10 gün yemeden durur mu bir insan Öleceksin, yesene abla diyorum dinlemiyor*

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt